www.tv-midtsjælland.dk

4 udrykninger til brandvæsnet nytårs aften i ringsted

01-01-2022

Det blev en rolig nytårs aften til beredskabet i Ringsted. 4 udrykninger fra kl 18 .06 nytårsaften
1 udrykninger var ved 22 tiden til sundhedscenter nord på roskildevej i Ortved. Her havde en stjernekaster forvirret brandalamenm men brandkøretøjerne blev hjemme i garagen.

og så efter kl 24  fik brandvæsnet 3 udrykninger inden for kot tid til kildemarken hvor batterier brandte op af et skur,  Nørretorv 59 brændte der batterier og så en container brand på Næstvedvej ved netto. Der brændte en container der er gravet ned, det gav brandvæsnet lidt udfordringer med at få den slukket. Til sidst valgte man at fylde den med skum hvilket gjorde at branden blev slukket

Nytårsaften og nat har været forholdsvis rolig for landets kommunale beredskaber, der har rykket ud 297 gange.

Det viser en opgørelse, som Danske Beredskaber har udsendt tidligt lørdag morgen i en pressemeddelelse.

Udrykningerne er sket mellem middagstid nytårsaftensdag og klokken 04.00 om morgenen 1. januar.

Det er andet år i træk, at nytårsfejringen er en nogenlunde rolig affære. Sidste år rykkede beredskabet ud 389 gange.

De foregående år har beredskaberne haft omkring 500 udrykninger, lyder det i pressemeddelelsen.

- Nytårsdøgnet er forløbet stille og roligt. Der er selvfølgelig stadigvæk flere udrykninger på sådan en aften, hvor store dele af Danmark er samlet til fest, end der er resten af året.

- Men generelt er det gået over al forventning, siger Emilie Staunstrup, der er organisationskonsulent hos Danske Beredskaber, i pressemeddelelsen.

En stor del af nytårsnattens udrykninger relaterer sig til fyrværkeri og containerbrande, ligesom det har været tilfældet de foregående år.

- Vi ved erfaringsmæssigt, at nytårsaften kan være en brandfarlig affære. Håndtering af fyrværkeri og i særdeles sammen med alkoholindtag er en farlig cocktail, siger Emilie Staunstrup.
Flere nyhedsfilm