www.tv-midtsjælland.dk

Kølig vin og drinks to go hos Skjold Burne Ringsted

28-06-2020

Lars Nielsen fra Skjold Burne Ringsted har længe ønsket sig et vinkøleskab.

"Efterspørgelse bliver oftere og oftere, så nu har jeg investeret i et dejligt vinkøleskab, hvor man kan hente, Rosé, Cava og champagne, som har ligget i køligt køleskab. Samtidig har jeg fået nyt hjem, som er flyende færdiglavede drinks to go" fortæller Lars.

Markedet for færdiglavede cocktails stiger med hastig fart og Lars Nielsen har derfor valgt at følge denne trend, da det passer godt med det øvrige sortiment.

"Jeg har indledt et samarbejde med ApplyTaste, som forhandler Italienske NIO Cocktails fra Milano" fortæller Lars Nielsen Skjold Burne Ringsted.

Nio Cocktails fremstiller premium færdiglavede cocktails og har et bredt smagssortiment af klassiske og unikke cocktailvarianter bl.a Cosmopolitan, Negroni, Daiquiri, & Manhattan m.m, så mange kunder let vil kunne udvælge og finde deres cocktailfavoritter.

Produkterne er udviklet i samarbejde med mixologist Patrick Pistolesi og Javier De Las Muelas (The World´s 50 Best Bars).

Dette premium produkt åbner for en helt ny måde at drikke cocktails på; originalt, elegant og let tilgængeligt. Du/i ryster bare pakken, river det stiplede hjørne af og hælder indholdet i et glas fyldt med isterninger (deraf NIO: Needs Ice Only).

Der er fokus på kvalitet/smag og der anvendes udelukkende premium spiritus brands, mixers og bitters. Alle cocktails er med højt alkoholindhold (18,9-29,7 %VOL) og produktdesignet er unikt og iøjnefaldende.

"Ideen var at det skulle give en nem og hurtig mulighed for at få en cocktail på terassen, og så gør det ikke noget at vejret på nuværende tidspunkt er med os" siger Lars og fortsætter:

"Men så fik jeg den mærkelige ide, at hver fredag i juli og august fra kl. 15.00, har jeg lavet isterninger, så I har muligheden for at købe en cocktail To Go, hvis I skal videre i byen for at handle. Jeg tror ikke det er mange steder, der er mulighed for at nyde en Cosmopolitan, mens man lufter hund eller ser på tøj".

Prisen for en cocktail med 100 ml. er kr. 60,00.

Der er på nuværende tidspunkt følgende varianter at vælge imellem:

  • Cosmopolitan
  • Daiquiri
  • Manhatten
  • Negroni
  • Tommy´s Margarita
  • Garden of Russia

"Muligheden vil være hver fredag i nævnte periode eller indtil jeg ikke kan skaffe ordentlige plastikbægre" fortæller Lars Nielsen.
Flere nyhedsfilm