www.tv-midtsjælland.dk

410 børn fik en på opleveren på årets 112 dag i Ringsted

04-06-2019

Årets 112 dag for børn i Ringsted var i dag i anlægget. 410 børn mødte op til denne dejlige varme sommerdag. Et arrangement som politi, Flack og Midt og Sydsjællands Brand & Redning St. Ringsted har brugt 6 mdr. på at få arrangeret.

Sofus kom med godt humør til Ringsted ,fik hurtigt lært børnene at det var bedre at ringe 112 end 117. men på plænen i anægget gik det lidt galt for ham. Her møde han både en sød princesse men også en tyv. Herfra kom beredksabet ind da tyven nåede at brænde sig på grillen, sætte ild til teltet og løbe med et smykkeskrin foran alle børnene. Heldigvis blev han anholdt at de tilkaldte hundepatruljer. De havde også deres nye 14 mdr. gamle hvalp med "Hugo " som er under uddannelse og havde en vigtig opgave i nat med at lede efter en ung pige som var bortgået i Ringsted. Og heldivis for de mange fremmødte børn havde Hugo tid til at komme forbi med sin gode ven og hundefører Allan fra Midt og Vestsjællands politi.

Efter underholdningen kunne børnene sprøjte med vand, se på udrykningkøretøjer, og få målt blodtryk og puls hos de 2 søde falckfolk Marianne og Stine.
Flere nyhedsfilm