www.tv-midtsjælland.dk

Fastelavnsfest hos brandvæsnet var nok det største i Ringsted i år

03-03-2019

Ringsted brandmandsforening gjorde det igen. Og det er med garanti Ringsteds største fastelavnsfest. Det blev afholdt til formiddag på Rønnedevej. Lidt over 100 børn og 150 forældre deltog i den festelige arrangement. Ud over man skulle slå katten af tønden og finde vinderne, ja så kunne man se på brandbiler og komme op i den store stigevogn.

I år havde man lavet et samarbejde med Falck og Midt og Vestsjællandspoliti om de også kunne være med. 1 Ambulance hvor man kunne se reddernes arbejdsplads og høre lidt om det at være ambulancemand i dag,ja så kunne man se dem i aktion mange gange da nogle børn havde enten slået deres fingre eller fået en rift, De blev lappet sammen med plaster og så var de klar igen .

Politiet valgte at tage deres indsatsleders køretøj med. Her kunne man høre om politiet arbejde og se indsatslederbilen hvor alt kommando foregår fra ved større uheld eller gerningssteder.

Det var en dejlig formiddag hvor børn og voksen kunne fejere fastelavn og ikke mindst til at de frivillige brandmænd,ambulancefolk og politifolk der brugte deres søndag på at være der for børnene. Skulle hilse og sige at man håber at se rigtig mand igen når man i december sælger juletræer på brandstationen. Nærmere info kommer til november om dette arrangement,
Flere nyhedsfilm