www.tv-midtsjælland.dk

5 påsatte brande i Ringsted i nat. De fleste var i Benløse

03-11-2018

Fra kl 21 og til kl 03 måtte brandvæsnet ud til 5 påsatte brande. Værst gik det ud over Benløseparken som mistede en del skure med affaldscontainere i.

Det startede ved 21 tiden på Sct Gertrudsvej, her var en container antændt. Branden blev hurtig slukket og ved alarmen lød igen med midnatstid til Klosterpark alle 10 ved føtex bag indgang. HEr brændte to store containere med pap. Her kunne det havde gået galt da de stod op af en bygning. Men brandvæsnet fik hurtig kontrol med branden.

Og så ved 0130 tiden kom der 3 brande ved benløseparken. Ud for nr 61 og 151 brændte flere containere og ved børnehavnen brændte også en. En ny melding kom ind om en brand i en container på lokesvej. Her havde ejeren selv slukket den med en vandslange og det gik desværre ud over hækken også . I Benløseparken brandte i alt 10 containerer i som stod i 2 forskellige bygninger. op af parkerede biler. Men brandvæsnet fik hurtigt styr på flammerne så ingen biler blev påvirket af brandene.

Politiet satte ind med hunde og der var 4 politi biler som kørte rundt i området i nat hvilket efter kl 03 gav ro på brande.  Der er ingen anholdte i sagen, men hvis man har kendskab eller ved noget om de påsatte brande , ja så er politiet glade for hendvendelser på telefon 114.

Klokken 21 fredag aften: 
Sct. Gertrudsvej, Ringsted: Mindre brand i container

1.13 lørdag: Klosterparks Alle: Brand i to store stålcontainere ud for Maxi Zoo i indkøbscentret Ringstedet

2.30: Benløseparken ud for nummer 61: Ild i skur til affaldssortering af bioaffald, restaffald, pap, papir, metal, hård plast, småt elektronik og batterier.
Skur totalskadet

2.34: Lokesvej tæt på Benløseparken: Ild i skraldespand og hæk. Nabo hjalp brandvæsenet og slukkede det meste af ilden, en del af brandholdet nåede lige at klare resten inden klokken:

2.40: Benløseparken ud for nummer 105: Brand i affaldsskur identisk med det udbrændte skur ved nummer 61. Skuret ved 105 også svært skadet.

2.47: Benløseparken 7: Borger anmelder brand med røg fra affaldsskur. Skur nummer 3 brænder ikke. Anmelder har sandsynligvis set røgen fra de to andre skure.
Flere nyhedsfilm