www.tv-midtsjælland.dk

Enorm interresse ved åbningen af ny cafe på torvet i Ringsted

22-04-2018

Kl 10 lørdag formiddag åbnede Cafe Korn sin 3 cafe på Sjælland og n 4 er på vej.Borgmester Henrik Hvidsten åbnede cafeen med en tale for de mange fremmødte mennesker og fik også klippede snoren.

Enorm interesse
Ringsteds borgere har vist en enorm interesse for Café Korn. Der er allerede inden åbningen 2500 følgere på deres facebookside. Til sammenligning havde caféen i Holbæk 8-900 følgere inden åbningen og caféen, der åbner i Waves i Greve om et par uger, har lige rundet 1.000 følgere. Så Ringsted er tilsyneladende mere end klar til at tage imod Café Korn.

Vi har aldrig oplevet at have så stor opmærksomhed inden en åbning, som vi har i Ringsted” siger en stolt Morten.

Vi er spændte, meget ydmyge og vi glæder os helt vildt meget til at åbne dørene og byde folk velkomne i morgen kl. 10”.

Familien bag Café Korn er også ydmyge overfor, at de har overtaget et butikslokale, der har haft stor tilknytning til Ringsted og Omegn. Derfor hænger Rabhek-skiltet over døren inde i caféen.

Lokal caféchef
Det er ikke kun borgerne i Ringsted, der har taget godt imod Café Korn. De føler sig også meget godt taget imod af kommunen, af pressen og af jobcentret, der ret hurtigt henvendte sig til indehaverne. Der er ansat en del lokale unge mennesker allerede, og Caf´Korn er en virksomhed, der skaber 20-30 arbejdspladser inkl. deltidsansatte.

Caféchefen Benedikte Kardel er en af de lokale, der er ansat i Café Korn. Hun kommer fra Benløse. Køkkenchefen hedder Tobias Nielsen, og alt i alt er det et komplet hold, med en god indbyrdes stemning fortæller Morten. De har nu arbejdet sammen i en uge, og samarbejdet fungerer rigtig godt.

###REKLAME###

Åbningstiderne
Når Café Korn åbner lørdag kl. 10, bliver det med rød løber og åbningstale af borgmester Henrik Hvidesten.

Café Korn holder åbent alle ugens syv dage fra kl. 10 – 21. Frokostmenuen serveres fra kl. 10 – 17 og aftenmenuen fra kl. 17 – 20. Man kan dagligt købe brunchtallerken og lørdag-søndag kl. 10 – 13 er der en lækker og lidt anderledes brunchbuffet.

Er man f.eks. 20-30 mennesker, der skal spise brunch sammen, så er der mulighed for at sidde sammen i fred og ro. Rummet har en god akustik, så det er muligt at tale sammen.

Hver mandag offentliggøres Ugens Ret på facebooksiden.

Er man 20-25 mennesker, der skal holde brunch sammen, er der mulighed for at sidde samlet i fred og ro. Der er god akustik, så man kan tale sammen.  

Man kan finde Café Korn på facebook her. Der er også link til bordbestilling. I hele weekenden er der gratis filterkaffe til brunchbuffeten i anledning af åbningen.

/Heidi Taymyr
Flere nyhedsfilm