www.tv-midtsjælland.dk

Årets Restaurantchef 2017 i Mc Donalds hedder Jacob Hansen og er fra Ringsted

09-02-2018

23-årige Jacob Hansen blev onsdag aften kåret til Årets Restaurantchef 2017 blandt McDonald's 88 chefer ved et award-show i Kolding.

Det gør bare hæderen endnu bedre, lød det fra årets restaurantchef ved modtagelsen i går formiddags ved Mc Donalds i Ringsted
Sammen med nogle kolleger blev titlen fejret i aftes og nat, inden turen gik mod Ringsted. Her stod kolleger og venner klar med flag og lykønskninger til ham.

- Jacob har vist ekstremt ejerskab. Han er dygtig til at sætte et hold og motivere alle. Han forstår at stå i spidsen for et team, der udvikler sig, lyder de rosende ord fra chefen, der særligt udmærker sin restaurantschefs rolle i forbindelse med indførslen af det nye system, Din McDonald's, i restauranten i Ringsted.
- Jacob har virkelig gået til konverteringen med et positivt og nysgerrigt sind. Det kræver sit at få en medarbejderstab på 65 forskellige individer til at omstille sig til en anden måde at arbejde på, men Jacob og hans team af ledere har på fornemste vis fået alle med på rejsen. Alle i restauranten løfter i flok anført af Jacob, siger Christian Buhl Jørgensen.
Ud over æren blev Jacob Hansen præmieret med 10.000 kroner. Jacob har været i Mac Donalds siden 2012 hvor de sidste 3 år har været i Ringsted
Flere nyhedsfilm