www.tv-midtsjælland.dk

Skema satser på de spændende flasker spiritus

07-02-2018

Rom har indtaget det danske spiritusmarked

Som denne artikels overskrift og indledning afslører, så er rom den mest populære spiritus på det danske marked lige for tiden. Statistikker viser nemlig, at syv ud af ti flasker spiritus, der bliver solgt hos danske spiritusforretninger, er rom. Resten er gin, whisky, cognac eller vodka.

Også på Skema i Ringsted som efterhånden blevet en speciel bar indefor spritus har man kunne mærke interressen. Derfor har man nu gået i lokaltsamarbejde med Lars Christensen fra Ringsted . Lars åbnede Januar 2017 en hjemmeside med salg af spiritus. Ugensflaske.dk Lars ånder for rom og derfor kan man på ugensflaske se flasker du normalt ikke kan købe i Ringsted eller ret mange andre butikker.  De første 4 flaske blev i sidste uge leveret til Skema og man må nok sige det er rom der kommer til at markere sig hos Skema. Absolut rom der byder op til dans.

Men hvorfor er rom blevet så populært? Dengang blev rom nemlig set på som en luksusvare, der ikke var forbeholdt menig mand. I samme liga som cognac og whisky. Sådan er det dog ikke længere. For 15 år siden, omkring årtusindeskiftet, kom Ron Zacapa på hylderne. I dag er der omkring 100 forskellige romvarianter rundt omkring i de danske forretninger.

H'r HC fortælle om de gode flasker som netop er landet.
Flere nyhedsfilm