www.tv-midtsjælland.dk

Sauna sorana er en mobil sauna i det fri

22-02-2016

Kan man li sauna er der god grund at tage til Sorø Parnasvej 21 . På selve Parnas grunden er der stillet en mobil Sauna op hvor der er plads til 15 afgangen.

Foreningen formål er at udbrede kendskabet til saunakulturen, At skabe sundhed og velvære gennem saunaoplevelser.

Foreningen blev stiftet d 10. September 2015 af en gruppe mennekser, der har interesse for sauna kulturen.

De arbejder for at skabe en forening, der kan tilbyde sauna oplevelser året rundt. Når saunaen er i brug,placeres den på Parnas grunden ved den nye anløbs-badebro. Mobilsaunaen er sponceret af Altan.dk ved Peter Knudsen.  På længere sigt har vi planer om også et etablere en pernamenet sauna.

 

Hvorfor gå i sauna?

Der er mange gode grunde til at gå i sauna. Sauna er dejligt afslappende og man bliver varmet op fra yderst til inderst. Sauna er også gavnligt efter fysisk træning. I saunaen stiger din kroptemperatur, dine blodkar udvider sig samtidig med at porene i din hud åbne sig. Du sveder og kroppen kommer af med affaldsstoffer.

Regelmæssige saunabesøg stimulere immuniforsvaret og sænket blodtrykket.

Sauna er særligt godt hvis veksler mellem varmen i saunaen og en tur under en kold bruser eller en dukkert i sorø sø. Mobilsaunaen er forsynet med en udvendig koldbruser.

Et godt råd hvis man havde lyst til at prøve er at tage noget godt med vand med og drik det før,under og efter saunabesøg.

Hvornår?

Hver søndag fra kl. 15 -17

Adressen er Parnasvej 21 - 4180

 

Det koster  pr besøg 20 kr.

Og et årlig medlemskab på 150 kr.

Evt gæst med et medlem 40 kr.

 
Flere nyhedsfilm