www.tv-midtsjælland.dk

TV-midtsjælland.dk vil gerne skrive endnu mere om, hvad der sker rundt omkring i hele kommunen, og derfor giver vi vores læsere/seere mulighed for at være en del af det projekt. Med jeres hjælp, kan vi komme længere ud i hjørnerne – og det vil vi rigtig gerne.

Med jeres hjælp, kan vi - til glæde for foreninger, institutioner og ikke mindst den enkelte borger i området, dække de forskellige begivenheder langt bredere.

Helt konkret vil vi gerne, at I sender billeder og videoer til os – ledsaget af en kort tekst, hvor der står, hvad billedet forestiller, og/eller i hvilken forbindelse billedet/videoen er taget. Det kan være fra et arrangement, men det kan også være, at man har oplevet en smuk solnedgang, har en anden sjov historie, der er værd at dele, eller måske kender man en, der bør få sin historie fortalt.

Sådan sender du tekst og billeder:

Husk at vende mobilen eller kameraet, så du tager billederne på den  brede led – og vedhæft dem i en mail, som sendes til info@tv-midtsjaelland.dk Tilføj gerne nogle linjers beskrivelse af det, som ses på billederne og skriv hvem fotografen er. Der kan max. sendes billeder på tilsammen 10 MB i én mail.

Sådan sender du video:

Husk at vende mobilen så du filmer på den brede led, det er bedst, hvis du optager 3-4 videoklip af hver max. 45 sekunder, og gerne tæt på hvis det kan lade sig gøre. https://www.wetransfer.com/we indtast vores mail og upload jeres video, så får vi automatisk besked

Vi vil forbeholde os retten til at vælge de billeder/videoer og historier ud, som - vi mener, og som vi har plads til - har mest relevans for borgerne i kommunen. Borgerne i hele kommunen vil altså nu få mulighed for indflydelse i forbindelse med, hvad der bliver bragt i lokalnyhederne, ligesom det vil skabe opmærksomhed omkring foreningsaktiviteter, andre arrangementer eller, hvad det nu måtte være. 

Hver uge finder vi ugens foto-video historie og kvittere med flaske rødvin.  

Henrik 
Tv Midtsjælland.dk
Tlf. 22351400

 

Flere nyhedsfilm