www.tv-midtsjælland.dk

Søg om støtte til din bæredygtige idé

16-03-2018

Ringsted Kommune har en pulje, der giver støtte til bæredygtige idéer som for eksempel solceller til en spejdergruppe eller borde- og bænkesæt til et menighedsråd. Søg om støtte til din idé inden den 12. april.


Hvert år uddeler Klima- og Miljøudvalget i Ringsted Kommune 100.000 kr. til bæredygtige ideer. Sidste år blev hele puljen ikke helt brugt, og derfor er der i år 150.000 kroner, som kan gives i tilskud til bæredygtige projekter i Ringsted Kommune.

Der er tidligere givet penge til for eksempel borde- og bænkesæt, solceller, undervisningsmaterialer, cykler, bærbuske samt udekøkken i en institution.

Du kan både søge penge til konkrete projekter, men også til udvikling af bæredygtige projekter. Dog gives der ikke tilskud til for eksempel arbejdsløn og konkrete energiforbedringer. Læs mere om i retningslinjerne og ansøgningsskemaet på www.ringsted.dk.

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 12. april.

Det er Bæredygtighedsgruppen i Ringsted Kommune, der indstiller ansøgningerne til Klima- og Miljøudvalget. Gruppen arbejder derudover for at fremme lokale bæredygtige initiativer og består af lokale borgere fra Ringsted.

Har du lyst til at deltage i dette arbejde, er du meget velkommen til at kontakte Grøn Guide i Ringsted på lfbe@ringsted.dk eller på telefon 21 49 13 46.

HT/Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm