www.tv-midtsjælland.dk

Festlig gymnastikopvisning i Benløse IF

12-03-2018

Det har været et år med masser af udfordringer for gymnastikken i Benløse IF, og derfor var foreningens formand Elna Sørensen meget glad, da opvisningen var slut og det hele var forløbet præcis som det skulle.


Jeg har været meget spændt på denne opvisning. Vi har haft en sæson, hvor der er sket mange ting med bl.a. en gymnastiksal, vi ikke kunne bruge, vandskader og så parkeringsforholdene ved hallen her” fortalte Elna Sørensen, der glædede sig over det store antal publikummer, der var mødt op.

Jeg vil skyde på, der har været omkring 800-900 tilskuere” sagde Elna Sørensen.

Udfordringerne med foreningens gymnastiksal har betydet, at nogle hold har været slået sammen, men det har kørt, og Elna Sørensen er glad for, at det ikke har kostet foreningen nogle gymnaster, som hun ellers havde frygtet det ville.

En flot og festlig opvisning
Med foreningens egne 10 hold, og 2 gæstehold, KB Elite fra Køge og Rigtige Mænd fra Vallekilde Hørve Fritidscenter, var der gang i den på gulvet lige fra fanerne blev båret ind i hallen kl. 11 og til de blev båret ud igen ved 15-tiden.

Der var både Krudtugler og Humørbomber, Parkour og CrossGym, imponerende springgymnastik og meget andet, så publikum var godt underholdt dagen igennem.

Vand i køkkenet
Det var 18-20 frivillige fra Benløse IF Krolf, der sørgede for at holde styr på parkeringen inden opvisningen startede. Og det var også dem, der solgte lodsedler til det kinesiske lotteri og passede cafeteriaet.

Uden de frivillige, ville det være umuligt at få stablet sådan et arrangement på benene, så det er vi meget taknemmelige for” sagde Elna Sørensen.

Det er normalt også frivillige ’krolfere’, der laver mad i skolekøkkenet til alle instruktørerne, som spiser og hygger sammen efter opvisningen.

Det satte en vandskade i forrige uge dog en stopper for, så i år foregik det hos Tatami i Nordcentret.

God til fornyelse
Benløse IF Gymnastik er en gammel forening, og der har været afholdt opvisning i forbindelse med sæsonafslutningen lige så længe, som Elna Sørensen kan huske tilbage. Elna selv har været formand af to omgange.

Jeg synes vi har forstået at forny os. Vi har også været heldige, at der er kommet nogle til med gode idéer. De idéer har vi taget op, sørget for de nødvendige kurser og fået startet holdene op” fortalte Elna Sørensen.

Der er et meget bredt udbud af forskellige hold i foreningen, så man kan sagtens finde noget, man kan gå til, uanset om man er helt lille, skolebarn, teenager eller voksen.

Foreningens største hold er Springtøserne og Humørbomberne, der har 40-50 deltagere.

For de fleste holds vedkommende er sæsonen nu slut, men sommersæsonen er allerede planlagt, og fra april til juni kan man f.eks. deltage på ”De skæve springere”, CrossGym, Outdoor CrossGym, Step, Yoga eller Zumba.

Hvis man er interesseret, kan man besøge foreningens website her.

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm