www.tv-midtsjælland.dk

Hubertushuset i hundens tegn

11-02-2018

Man skal være sikker på sig selv, når man træner hund, for man kan ikke snyde den. Man kan ikke spille komedie overfor en hund” siger familie- og jagthundetræner Rolf Andersen og citerer gerne hr. Tudse fra Vinden i Piletræerne, der sagde ”Min ydmyghed fejler ingenting”.


Vi mødte Rolf Andersen, da han besøgte Hubertushuset i Ringsted lørdag den 10. februar, hvor alle hundeinteresserede kunne komme og få en rigtig god hundesnak og se Rolf give en lille opvisning med en af sine egne hunde.

Det var ikke første gang man kunne opleve Rolf Andersen i Ringsted, for han er det, man måske populært kan kalde Hubertushusets faste hundeekspert. Og Rolf er en erfaren mand, når det gælder hundetræning.

Til dagligt er han professionel familie- og jagthundetræner, han har skrevet 5 bøger om hunde og hundetræning, og så skriver han om hunde for magasinerne ”Vi med hund”, ”Jagt, Vildt & Våben” og ”Familie Journalen”.

Rolf har tre Formel 1 labradorer og en foxterrier, og at Rolfs foxterrier både kan apportere og lystre lige så godt som hans labradorer bevidner, at han har helt styr på det med at træne hunde – også de hunde, der ikke fra naturens side hører til de nemmeste at træne.

Jeg starter altid med at vise, at jeg kan med mine egne hunde. For hvis folk kan se, at jeg godt kan, så tror de også på, at de selv kan,” fortalte Rolf, inden han gik ud og gav publikum en lille opvisning og en masse gode fif til træning af indkald.

Hvis du vil følge med i, hvornår Rolf Andersen næste gang besøger Hubertushuset, så følg med her. Du kan også læse mere Rolf Andersen og hans træningsmetoder her.

 

/Heidi Taymyr

Flere nyhedsfilm