www.tv-midtsjælland.dk

Den gode stemning er fulgt med Von Ib Feldt

09-02-2018

Adressen er ny og lokalet er mindre, men stemningen er fuldstændig lige så god, som den plejer at være hos Von Ib Feldt.


Det var i torsdags Von Ib Feldt slog dørene op i Tinggade 11, og der er allerede rigtig mange, der har kigget ind det nye flotte lokale.

Det er helt overvældende, så mange der har været forbi med blomster og gaver” siger en rørt Birgit Feldt Niemann, der har haft forrygende travlt i tiden, fra butikken i Sct. Hansgade lukkede, til det hele skulle stå klar i Tinggade.

Birgit har selv, sammen med sin mand Michael og et par gode venner, gjort lokalet klart, og det har været nogle hårde og lange dage.

Men nu står det der – flot, indbydende og hyggeligt.

Egen kollektion
Bortset fra hjælp lørdag formiddag, når der er behov for det, er det Birgit selv, der tager sig kærligt af kunderne i butikken.

Det er jo meningen jeg skal have tid til at designe tøj, og derfor er butikken lukket om onsdagen” fortæller Birgit.

Der er allerede en ny Von Ib Feldt kollektion på vej, og den lander i butikken i løbet af marts måned. Og så fyldes butikken selvfølgelig hele tiden op med en masse andre tøjmærker, brugskunst, accessories, tasker og smykker.

Jubilæumsår
Den 1. november i år er det 5 år siden Von Ib Feldt åbnede i Tinggade 3.

Men i 2018 er det også 10 år siden Birgit begyndte at designe tøj selv. Så der er nok at fejre. Altså hvis der bliver tid, for i løbet af sommeren tager Birgit rundt på livsstilsmesser og viser både sin egen kollektion og et udvalg af butikkens øvrige varer frem. Og så er der jo stadig en butik, der skal passes og noget tøj, der skal designes.

En dag ad gangen
Efter så kort tid er det umuligt at sige, hvordan det kommer til at gå her i Tinggade, men jeg synes helt sikkert det er en fordel, at tøjbutikkerne ligger i samme gade” siger Birgit, der lige nu tager en dag ad gangen.

Og det lader til at kunderne er særdeles tilfredse med, at Von Ib Feldt nu er i gang igen efter de knap to ugers pause.

Man kan stadig gøre brug af det meget fordelagtige åbningstilbud, hvor man for kun 400 kroner kan få hele tre stykker tøj. Det gælder til og med lørdag.

/Heidi Taymyr

 

Flere nyhedsfilm