www.tv-midtsjælland.dk

Uddrag af politirapporten 260118 - 310118

31-01-2018

Uddrag af politirapporten for Midt- og Vestsjællands Politi for Ringsted i perioden 260118 kl. 7 til 310118 kl. 7.

Indbrud i virksomhed/forretninger:
Nørregade, Ringsted
Mellem Broerne, Ringsted
Balstrupvej, Balstrup, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:
Bøgedevej, Slimminge, Ringsted (2 steder)
Køgevej, Fjellebro, Ringsted
Østre Parkvej, Ringsted
Bøllingsvej, Ringsted
Magleagervej, Benløse, Ringsted
Næstvedvej, Ringsted

Indbrud i skole og institutioner mv.:
Garnisonen, Ringsted

Spirituskørsel – Haslevvej, Ringsted
Lørdag kl. 1236 anholdt og sigtede politiet en 61-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Brand i skraldecontainere – Nørregade, Ringsted
Søndag kl. 2236 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i ni skraldecontainere på hver sin side af en boligblok. Branden i de mange containere var opstået næsten samtidig, men der var dog ikke fare for personer i boligblokken. Brandvæsnet fik hurtigt slukket brandene, som politiet nu vil undersøge nærmere ud fra en mistanke om, at skraldecontainerne kan forsætlig være blevet sat i brand. Ingen kom til skade ved branden.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt ved branden i skraldecontainerne. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tricktyveri – Benløse, Ringsted.
Mandag kl. 1445 var en 78-årig kvinde ude at handle, og hun kørte efterfølgende til sin adresse på Lokesvej. Her blev hun kontaktet af to mænd, der ville have hende til at skrive noget på en blok, hvilket kvinden afviste. De blev på stedet, og den ene plukkede en blomst i forurettedes have, hvilket hun blev vred over og råbte op. De to mænd forlod dernæst stedet, og senere opdagede kvinden, at hendes pung var stjålet fra en taske. Der var hævet penge på et kontokort efterfølgende.

Gerningsmændene beskrives som: Mænd, ikke danske, 25-35 år, 170-180 cm høj og begge talte engelsk.

Det må antages, at gerningsmændene har afluret pinkode på kontokort i forbindelse med den 78-åriges indkøb, og derfor har det været muligt at hæve på kortet efterfølgende. Det er meget vigtigt, at man skærmer for sin indtastning, så afluring ikke kan ske. Dermed sikrer man sig også mod tyveri.

HT/Politirapporten for Midt- og Vestsjællands Politi

Flere nyhedsfilm