www.tv-midtsjælland.dk

Marie Jørgensen er ny leder på Knud Lavard Centret

07-07-2022

Fra den 1. august er Marie Jørgensen ny leder af Knud Lavard Centret, da den nuværende leder går på pension. Marie Jørgensen er i dag teamleder på Knud Lavard Centret.


Det er et kendt ansigt, der fra den 1. august bliver den nye leder af Knud Lavard Centret. For den nye leder, Marie Jørgensen, er i dag teamleder på plejecentret og har i mange år haft sin daglige gang på centret på Eksercerpladsen. Den nuværende leder, John Andersen Lagoni, går på pension og stopper med udgangen af august.

Alice Morsbøl, centerchef for Social- og sundhedscentret, siger:

”Vi kender Marie i forvejen, og hun fremstår som en dygtig og kompetent leder, som nu gerne vil påtage sig ansvaret for hele Knud Lavard Centret. Hun har i de senere år være souschef og haft ansvaret for de midlertidige pladser og akutpladserne. Denne opgave har hun varetaget med stor faglighed og på en meget tilfredsstillende måde. Jeg glæder mig til samarbejdet og ser frem til, at Marie sammen med det øvrige personale fortsætter den gode udvikling, som er i gang på Knud Lavard Centret.”

Marie Jørgensen siger:

”Jeg ser frem til at blive leder for hele Knud Lavard Centret, hvor jeg jo kender medarbejdere og beboere rigtig godt i forvejen. Sammen skal vi fortsætte med at arbejde for, Knud Lavard Centret fortsat er en god arbejdsplads for medarbejderne, et godt hjem for beboerne og et rart sted for de mange besøgende, der bruger Knud Lavard Centrets faciliteter. Det er jo et aktivt plejecenter og med tæt samarbejde med vores gode naboer i Ringsted Sundhedshus og Café Ingeborg.”

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm