www.tv-midtsjælland.dk

Sommerferie med Ringsted Museum og Arkiv og Ringsted Vindmølle

19-06-2022

Lav legetøj med Sommersjov 2022 på Ringsted Museum og Arkiv, se Ringsted Vindmølle og tag på eventyr med Jagten på Ringsteds Historie


I krisetider kan det være svært at få adgang til alt det, man har brug for og lyst til. Og det er ekstra svært at undvære legetøj som barn.

På Ringsted Museum og Arkiv er vi inspireret af besættelsestidens legetøj og laver nyt legetøj af genbrugsmaterialer. Vi leger også med knapper på en snor og spiller med kugler. For børn fra 6 år og ifølge med voksen.

Museet giver en drikkejuice og kiks. Lav legetøj tirsdage og torsdage i de to første uger i sommerferien kl. 10.30-12.00.

Bestil billet på forhånd via https://bit.ly/sommersjovringsted og vær sikker på en plads. Billetten er gratis for børn, dog minus gebyr på 6 kr. Billet kan også købes i døren.

Ringsted Vindmølle i børnehøjde onsdag den 29. juni kl. 13.00-14.30

Morten ”møller” viser rundt i Ringsted Vindmølle og fortæller om at male korn til mel. Se hvordan det hele fungerer og kom med en tur op i møllen og rundt om møllens tag. 

Bagefter kan både børn og voksne prøve kræfter med at grutte på sten og male på kværn i museets børnehjørne.

Besøg i møllen er ikke velegnet til gangbesværede. Der er mange trapper, som mindre børn dog sagtens kan komme op og ned af.

For børn ifølge med voksen. Vær sikker på en plads og køb billet på forhånd via

https://bit.ly/ringstedvindmølleibørnehøjde. Resterende billetter sælges i døren.

Jagten på Ringsteds Historie

Jagten på Ringsteds historie er en byvandring på egen hånd med overraskende indhold og quiz til hele familien.

Turen er også en appetitvækker til at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen. Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet og en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quizspørgsmål er løst, er kodeordet klaret. Der er præmier til det rigtige kodeord. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time. Den er velegnet til mindre grupper. Køb Jagten på Ringsteds historie på Ringsted Museum i åbningstiden, og så er det helt op til jer selv, hvornår I går turen. Der er præmier til det rigtige kodeord. Læs mere https://bit.ly/jagtenpåbyenshistorie

/Pressemeddelelse Ringsted Museum & Arkiv

Flere nyhedsfilm