www.tv-midtsjælland.dk

Kom med ud og overnat i naturen – næsten som i Alene i Vildmarken

24-05-2022

Du og din familie kan komme med ud og prøve at sove under åben himmel i naturen fredag den 3. juni kl. 17 til lørdag den 4. juni kl. 10.


Turen er for dem, der gerne vil prøve at sove under åben himmel og lave mad over bål. Derfor inviterer vi med til en eftermiddag og nat i Vrangeskov den 3. juni kl 17 til dagen efter d. 4. juni kl 10. Vi vil lave mad over bål, og det vil være muligt at sove i telt, shelter eller bivuak. Vi går også en tur og kigge og oplever skoven i mørket og lytter og ser efter flagermus, og hvad der ellers kommer vores vej. Desuden kommer der en stjerneklog mand forbi og fortæller os alle om stjernehimlen.

Målgruppe: Børnefamilier, børn med følgeskab af voksne og voksne.

Vi starter med at lave mad over bål sammen. Derefter installerer vi os i shelterne og telte eller bygger bivuakerne. Efter aftensmaden går dem, som har lyst, en tur og lytter og ser efter flagermus og andre nataktive dyr. Derefter er der bålhygge, indtil soveposerne kalder.

Der vil være mulighed for at låne soveposer og liggeunderlag samt telte, hvis man ikke vil sove i shelterne. Snor, presenninger o.a. til bivuak bygningen vil også være til rådighed, ligesom gode råd og vejledning.

Naturvejlederne sørger for mad og udstyr. Vi slutter af med morgenmaden over bål - fredag morgen.

Henvend jer til Ringsted Kommunes Grønne guide på lfbe@ringsted.dk og tilmeld jer og fortæl, hvad I evt. skal låne, og om I vil sove i shelter, telt eller bivuak.

Sted: Arrangementet foregår ved shelterpladsen i Vrangeskov.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm