www.tv-midtsjælland.dk

Ringsted for Ukraine

22-04-2022

Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub har inviteret de to forhenværende udenrigsministres Mogens Lykketoft og Per Stig Møller til Ringsted for at indgå i en dialog om, hvordan den ulykkelige krig i Ukraine kommer til at påvirke Europa og verden. 


Arrangementet foregår tirsdag den 26. april kl. 19 i Ringsted Kongrescenter.

Charlotte Flindt Pedersen, der er chefredaktør for Det Udenrigspolitiske Selskab, stiller op som moderator og sikrer en spændende dialog på scenen og giver mulighed for spørgsmål fra salen.

Baggrunden for Rotarys initiativ er først og fremmest at støtte befolkningen i Ukraine, som i den grad lider under den russiske invasion af deres land.

”Vi synes det er oplagt, at vi i Ringsted gør vores til at hjælpe Ukraine. Rotary er en af verdens største humanitære organisationer og har stor viden om og erfaring med globalt at yde støtte i situationer, hvor der virkelig er brug for hjælp. Ukraine har brug for hjælp, både i den akutte situation, og når kamphandlingerne ophører, ” siger Martin Falk Rømer, der koordinerer arrangementet for Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub.

”Rotary i Danmark har gode kontakter til nogle af Ukraines Rotaryklubber bl.a. i Kiev og Lliv. Så i de tilfælde, hvor vi hjælper i nærområdet, anvender vi disse kontakter til at sikre, at vi hjælper dér, hvor behovet er, og at hjælpen kommer frem til de rette,” siger han.

Ringsted Kongrescenter er beredvilligt indgået som partner i projektet, og alle indtægter fra billetsalget går ubeskåret til hjælpearbejdet i Ukraine.

”Alle er velkomne, og vi håber, at så mange som muligt vil deltage i arrangementet og være med til at støtte den ukrainske befolkning, der i den grad har brug for hjælp,” siger Martin Falk Rømer.

Det er muligt at købe billetter til kr. 195,- + gebyr gennem Ringsted Kongrescenters hjemmeside og på ticketmaster.dk 

Desuden er der mulighed for at tilkøbe en tapasmenu til 200 kr. Denne del af arrangementet begynder kl. 18:00 og bestilles også gennem Ringsted Kongrescenters hjemmeside og på ticketmaster.dk 

/Pressemeddelelse Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub

Flere nyhedsfilm