www.tv-midtsjælland.dk

Kom og vær med til dansk-ukrainsk folkekøkken i Café Ingeborg

12-04-2022

Café Ingeborg sætter gang i et nyt folkekøkken, hvor flygtninge fra Ukraine laver ukrainsk mad én gang om måneden, og Ringsted-borgere inviteres til at komme og spise i fællesskab med de ukrainske familier.


I Café Ingeborg understøtter vi fællesskaber. Derfor har vi startet et nyt og spirende initiativ op, et dansk/ukrainsk folkekøkken, hvor danskere og ukrainere har mulighed for at mødes på tværs om fælles spisning og hyggeligt samvær. Folkekøkkenet har vi i Café Ingeborg startet op i fællesskab med samarbejdspartnere, som har kontakt til ukrainske flygtninge.

Med folkekøkkenet er konceptet, at flygtninge fra Ukraine laver ukrainsk mad én gang om måneden, som Ringsted-borgere inviteres til at komme og spise i fællesskab med de ukrainske familier. Vi håber på den måde at kunne åbne muligheden for, at ukrainske flygtninge kan mødes med hinanden og andre og dermed skabe nye relationer på tværs.

Vi håber, at mange borgere har lyst til at komme og være med til vores ukrainsk/dansk folkekøkken. Det koster 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn over 5 år at deltage. I det beløb indgår både et måltid mad til dig selv, ligesom du også betaler for en tilsvarende ukrainer, der får muligheden for at deltage i folkekøkkenet uden at bekymre sig om økonomien.

Vi afholder vores første dansk/ukrainske folkekøkken i Café Ingeborg, Eksercerpladsen 1, lørdag den 23. april 2022 i tidsrummet kl. 12-15. Maden vil blive serveret af de ukrainske madkreatører kl. 12. Efter fælles spisning og hygge på tværs slutter vi af med fælles oprydning.

Har du/I lyst til at være med? Så skal I tilmelde jer på Café Ingeborgs mail
cafe-ingeborg@ringsted.dk eller på tlf. 23 31 98 34. Du kan ringe til os dagene inden påske i tidsrummet kl. 9-12.

Deadline for tilmelding er tirsdag den 19. april kl. 12. Vi ses!

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm