www.tv-midtsjælland.dk

Kom til Job- og uddannelsesmesse den 3. maj i Ringsted Kongrescenter

12-04-2022

Mere end 30 virksomheder er allerede tilmeldt job- og uddannelsesmessen i Ringsted Kongrescenter tirsdag den 3. maj. Her kan du blive præsenteret for mange konkrete job- og uddannelsesmuligheder.


Arbejdsmarkedscentret i Ringsted Kommune holder Job- og uddannelsesmesse den 3. maj 2022 i Ringsted Kongrescenter. Virksomhederne har konkrete jobs med på messen og ser frem til at møde en masse kvalificerede ansøgere.

Virksomhederne mangler kvalificeret arbejdskraft og uddannelses institutionerne ønsker deltagere på deres uddannelser. Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2022 er derfor et godt sted og en god markedsføringsplatform for interessenterne.

Der er i år sat ekstra fokus på mulighederne for at få en elev- eller læreplads og på borgere visiteret til et flexjob. Virksomheder, som tilbyder elev- eller læreplads, er samlet på messen i eget markeret område. På samme måde vil virksomhederne, som tilbyder jobmuligheder til flexjobbere, også være samlet i eget markeret område.

Vi byder også de ukrainske flygtninge velkommen på messen. De vil her få mulighed for at møde det lokale danske arbejdsmarked og dermed få indsigt i en af mulighederne for at blive matchet til job.  

Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2022 er med til at sikre den korteste og mest direkte vej til virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne. De besøgende på messen får stor mulighed for at få netop den kontakt til de virksomheder, som den enkelte prioriterer.   

De fleste brancher er repræsenteret og uddannelsesinstitutionerne dækker et meget bredt udvalg af uddannelsesmuligheder både teoretiske og mere praktiske samt en kombi-uddannelse, hvor der både er en del teori, men også er praktisk orienteret.

”Vi håber på rigtig mange besøgende kigger forbi messen. Ledige borgere i Ringsted Kommune bliver inviteret til at deltage på messen og alle andre fra hele Sjælland er yderst velkomne,” oplyser leder i ArbejdsMarkedsCenter Ringsted Emil D. H. Dominiak.

Læs meget mere på www.jobmesse.ringsted.dk.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm