www.tv-midtsjælland.dk

Caféen i Ringsted Sportscenter får ny forpagter

06-04-2022

Med sunde retter af høj kvalitet kommer TMS Ringsted A/S til at drive caféen i Ringsted Sportscenter fra den 1. august 2022. Caféen får friske rammer, når Ramblaen i centret indvies i slutningen af året.


Sunde og lækre caféretter af høj kvalitet. Det står menuen på, når TMS Ringsted A/S skal drive caféen i Ringsted Sportscenter fra den 1. august 2022. Ringsted Sportscenter har netop indgået aftale med TMS Ringsted A/S om at forpagte caféen i centret i de kommende to år. Det vil være første gang TMS Ringsted A/S skal drive café, men de har flere klubkontakter, de henter erfaringer fra – fx i håndboldklubberne i Skjern, Odense og GOG.

Det er blandt andet et varieret udvalg af nærende og velsmagende retter til gode priser, der ligger til grund for, at Ringsted Sportscenter har valgt at indgå aftale med TMS Ringsted A/S. Derudover understøtter den nye forpagters cafékoncept og idéer til aktiviteter Ringsted Sportscenters vision om, at flest mulige borgere kan have et aktivt og sundt liv.

Den nye forpagter åbner i de eksisterende caféfaciliteter i Ringsted Sportscenter og skal i slutningen af året flytte ind i en helt nyopført café, der er en del af en igangværende udvidelse, Ramblaen, med en forbindelsesgang mellem hallerne og et nyt fælles indgangsparti for centret og Svømmeland.

Formand for TMS Ringsted A/S, Henrik Dudek, siger:

”Vi ønsker at overtage forpagtningen, fordi vi er Ringsted Sportscenters største private kunde, og fordi vi kan opnå en række synergieffekter med blandt andet VIP-spisninger før hjemmekampe og bespisning af spillere i hverdagen. Og så har vi via vores sponsornetværk på omkring 250 virksomheder et kæmpe netværk af virksomheder, som vi vil kunne aktivere i forbindelse med for eksempel fester, receptioner og take-away,”.

Christian Abildgaard, leder af Ringsted Sportscenter, siger:

”Vi ser meget frem til samarbejdet med TMS Ringsted A/S som den nye forpagter af caféen i Ringsted Sportscenter. Ud over deres gode forståelse for at skabe et menukort og nogle priser, der passer til centret, er de kommet med gode forslag til, hvordan de kan inddrage brugerne i en løbende udvikling af caféen. Med den kommende udvidelse, Ramblaen, den nybyggede café og Saunaland, går vi en spændende tid i møde, og jeg er glad for at TMS Ringsted A/S har lyst til at være med på rejsen”.

TMS Ringsted A/S vil have den inddragende dialog om cafédriften med Ringsted Sportscenters brugerråd.

Forpagtningen af caféen i Ringsted Sportscenter sendes i udbud hvert 2. år efter reglerne om offentlige udbud.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm