www.tv-midtsjælland.dk

Café Ingeborg inviterer til julemarked for byens pensionister

25-11-2021

Den hyggelige juletid fyldt med lyskæder, juledekorationer, gløgg, julesang og alt derimellem nærmer sig med hastige skridt. Derfor vil vi i Café Ingeborg gerne invitere byens pensionister til Ringsteds hyggeligste julemarked ved Café Ingeborg lørdag den 11. december.


Så står der snart december på kalenderen igen og december er for mange lig med hyggelige julemarkeder. Det er bestemt ingen undtagelse hos Café Ingeborg, som i år slår dørene op for Ringsteds hyggeligste julemarked for byens pensionister lørdag den 11. december i tidsrummet kl. 12.00-17.00.

Julemarkedet hos Café Ingeborg vil bugne af julestemning med hyggelige boder med salg af varer og masser af aktiviteter i form af lotteri, julemusik og sang, oplæsning af julehistorier og arbejdende madværksteder.

Der vil selvfølgelig også blive serveret masser af lækkerier på dagen, som både smager og dufter af jul – herunder blandt andet gløgg og sandwich. I fællesskab vil der også være mulighed for at lave sin egen vaffel med ris a’la mandemousse og dekorere alverdens julekager. Der er alt i alt lagt op til en festlig dag i julens tegn – vi glæder os.

Har du lyst til at komme og julehygge sammen med os i Café Ingeborg? Så skal du tilmelde dig på tlf. 57 62 77 77 i tidsrummet kl. 10-12 på alle hverdage. Der er tilmeldingsfrist den 1. december kl. 12.00.

Det er ganske gratis at komme og julehygge med os til julemarkedet. De første 200 tilmeldte vil modtage et klippekort med fire klip, som kan bruges til forskellige aktiviteter på dagen. Hvis du ikke når at være en af de af 200 heldige, kan du købe et klippekort på dagen.

Vi glæder os til at se alle vores festdeltagere fra de gamle dage før COVID-19, alle dem vi har mødt til Ingeborg på Hjul og generationscaféerne og alle de venner, vi endnu ikke har mødt.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm