www.tv-midtsjælland.dk

Konservative i grønt fremstød: ”Det er nu frøene skal sås!”

18-10-2021

Bor du i Ringsted Kommune og har du en have? Så vil du med stor sandsynlighed modtage en frøpose med vilde blomsterfrø med venlig hilsen fra Det Konservative Folkeparti i Ringsted en af dagene.


”Vi er på alle måder et grønt parti,” fortæller Ringsteds konservative borgmesterkandidat, Andreas Karlsen, og fortsætter, ”så vi deler ca. 10.000 frøposer ud til alle husstande med have i Ringsted.”

Blomsterblandingerne består af økologiske blomsterfrø, der sigter på at øge biodiversiteten og tiltrække flere bier og insekter. Her er særligt vilde frø vigtige. Mange insektarter er tilpasset til vild flora og vil derfor nyde godt af flere vilde blomster i Ringsteds haver.

Det har de konservative netop været meget opmærksomme på. ”Den vilde blomsterblanding er god for vores biodiversitet og den kan sås hele året rundt. Den er indpakket klimavenligt, og jeg har prøvet at tænke i, hvad der kunne være lidt sjovt og anderledes at modtage som borger i kommunen,” siger en glad Karlsen.

Nu håber Karlsen bare, de mange frø finder vej i jorden, så der ikke kun kommer flere spændende blomster, bier og insekter rundt om i kommunen, men også flere fugle, pindsvin og mange andre dyr. En grønnere kommune med andre ord.

/Pressemeddelelse

Flere nyhedsfilm