www.tv-midtsjælland.dk

Center of Zealand Marathon 3. oktober 2021

30-09-2021

3. oktober 2021 byder Ringsted Motionsklub for tredje gang velkommen til Center of Zealand Marathon.


Et motionsløb for alle, hvad enten du vil løbe 10 km., halvmaraton eller maraton, og i det tempo, du selv ønsker og vil.

Start og mål er på Ringsted Stadion, og den DAF-opmålte rute på 10,55 km. tager løberne gennem Ringsted by og den smukke natur langs Ringsted Å, og målet for turen har også været at ville vise vores by frem på allerbedste og -flotteste vis.

Center of Zealand Marathon sætter også fokus på den gode løbeoplevelse. Også med de to depoter, der er på ruten – ved start/mål og cirka halvvejs, hvor der vil være vand, saft, sodavand, kakao samt frugt, slik, chokolade, chips med videre. Depotet er sponsoreret af Dagli’Brugsen Høm.

Efter løbet kan løberne nyde en dejlig varm gullaschsuppe med brød, serveret af Café Ingeborg.

Alle gennemførende deltagere modtager medalje i mål, samtidig med en goodiebag.

I målområdet vil der desuden være mulighed for at købe mad og drikke, hvor DagmarBryggeriet sælger øl og vand, mens Lykkes Lækkerier kommer med pandekager, kaffe og andre lækkerier, så hepperne også kan få lidt vådt og tørt, mens de bakker familie, venner og alle de andre løbere op.

SportMaster Ringsted kommer også med stand, hvor det bliver muligt at gøre et godt kup.

Starten for maraton lyder kl. 09.00, kl. 11.00 følger så halvmaraton og endelig kl. 11.30 for kvartmaraton. Men kom gerne i god tid, så du kan heppe de øvrige løbere på vej.

Vi håber, at rigtigt mange vil bakke op om arrangementet – hvad enten det er som deltager eller som hepper – og samtidig støtte vores samarbejdspartnere.

Vi lover ingenting med vejret, men vi lover at gøre os yderst umage for at give alle løberne en dejlig og hyggelig dag rundt i Ringsted.

/Pressemeddelelse Center of Zealand Marathon

Flere nyhedsfilm