www.tv-midtsjælland.dk

Vin-Stysieks blommer i rødvin

23-09-2021

Der er i øjeblikket mange dejlige blommer, og Vin-Stysiek har en skøn opskrift på Blommer i Rødvin, som du kan se nederst på siden.


Torsdag den 23. september og torsdag den 30. september er Vin-Stysieks showroom/lager på Kildebrinken 20 i Ringsted åbent fra kl. 10.00 - 18.00. Desuden er der åbent lørdag den 2. oktober kl. 10.00 - 14.00, da det er første lørdag i måneden. Kig forbi og smag på en god vin. Måske er der også et godt tilbud.

Rødvin fra Domaine D'Aubaret

Der er også mulighed for at smage en skøn vin. Torsdag den 23. september er det rødvinen fra Domaine D'Aubaret, der kan smages på.

Vinen er fremstillet i det sydlige Frankrig af Bonfils familien på Merlot druen. Normalprisen på denne vin er 79 kroner, men den 23. september er prisen 65 kroner. Har du ikke mulighed for at kigge forbi torsdag, så kan du bestille den i denne uge til senere afhentning eller senere levering.

Denne vin er f.eks. dejlig til pizza og perfekt til det gode danske køkken.

Smagekasse med 6 hvidvine

I sidste uge startede høsten hos Domaine Boeckel i Alsace. Det bliver forhåbentlig en god høst, som vil komme os til gode her i Danmark, når den årgang bliver importeret.

Hos Vin-Stysiek er hele sortimentet på lager, blandt andet den populære smagekasse med 6 hvidvine fra Domaine Boeckel på forskellige druesorter.

Pris for smagekassen er 450 kroner.

Og så til blommerne

Her får du Vin-Stysieks opskrift på Blommer i Rødvin:

 • 500 g blommer
 • Til lagen:
  250 g sukker
  2 dl Livor rødvin
  ½ dl eddike
  ½ dl vand
  1 spsk atamom

Blommerne prikkes og kommes i lagen, der er kogt op. Blommerne koges ved svag varme i ca. 5 minutter, hvorefter de tages op og fyldes på glas. Lagen koges ind og hældes derefter over blommerne. Luk glassene!

Der bliver selvfølgelig noget tilbage af denne dejlige rødvin fremstillet på økologisk dyrkede druer hos Ijalba i Spanien, som du kan nyde senere. Pris pr. flaske er 70 kroner.

Flere nyhedsfilm