www.tv-midtsjælland.dk

Duatlon for søens folk

12-09-2021

Det har ikke skortet på aktivitet for søens folk ved Ringsted Ro- og Kajakklub (RRK) under corona. Både vinterbadere, kajakker og robåde har benyttet vandet flittigt gennem de sidste 18 måneder. RKK har haft en stor medlemstilgang, og har derfor holdt mange kurser.


Men det har ikke været muligt at holde medlemsarrangementer, og det var et stort ønske fra klubbens medlemmer endelig at kunne være sammen igen.

Vi har stort set ikke set hinanden på grund af corona og derfor ville vi gerne lave noget, hvor roere og vinterbadere kunne være sammen” fortalte arrangørerne.

Derfor blev RRK’s første Duatlon afholdt tirsdag den 7. september.

Først til vands og så til lands

De 16 tilmeldte kajakker og 6 roere skulle først en tur på vandet og derefter ud på en 4 km løbetur.

Det har selvfølgelig været en udfordring at lave det, så det bliver retfærdigt. Men det vigtigste er, at det bliver sjovt for deltagerne og publikum” fortalte arrangørerne og fortsatte:

Ungdomskajakkerne roer normalt på andre tidspunkter end de ældre medlemmer, så det er også godt at møde dem til sådan et arrangement.”

Som en ekstra lille konkurrence var der mulighed for at vinde præmie på ’Dagens Stunt’ på vandet.

Hygge og socialt samvær

Da kajakkerne og bådene var trukket på land efter konkurrencens første del, var der et overdådigt ’forplejningsbord’. Flere medlemmer havde bagt lækre kager og Rema 1000 i Jyllandsgade havde sørget for, at der var masser af frugt. Nordeafonden sponserede løbetrøjer med klubtryk og forplejning samt præmier.

Mens deltagerne i Duatlon begav sig ud på den 4 km lange løberute, kunne resten gå en hyggelig aftentur på 2,5 km langs oplevelsesstien og derefter var det tid til kåring af vinderne, aftenbuffet og ikke mindst masser af hygge og socialt samvær.

Aftenens vindere blev:

Sculler – Claus og Steffen
Kajak – Inger
Bedste Stunt – Teddy (grønlændervending)

Flere nyhedsfilm