www.tv-midtsjælland.dk

SommerRock sluttede med et smukt brag

07-09-2021

Mens årets Ringsted Natten løb ad stablen, gik SommerRock anno 2021 ind i den absolutte slutspurt.


Den 13. og absolut sidste omgang SommerRock i år startede kl. 19.00, hvor de særdeles kendte og lokale Steamrollers gik på scenen.  

Jørgen Billing, der både er initiativtager til SommerRock og spiller med i Steamrollers, benyttede lejligheden ved mikrofonen til at – som han udtrykte det – tage en anden kasket på og sende en stor dybtfølt tak til hjælpegruppen bag SommerRock.  

Uden jer havde der ikke været nogen SommerRock” var Jørgen Billings besked til alle dem, der siden 11. juni har været medvirkende til, at 13 koncerter med i alt 25 bands og grupper har underholdt på Valdemar scenen til SommerRock 2021.  

Keen on Queen Will Rock You

Det er mottoet for tribute-bandet Keen on Queen, og bandets debutoptræden ved SommerRock i Ringsted levede fuldstændig op til mottoet.

Med forsangeren Morten Hvid i front, leverede Keen on Queen de store, legendariske hits for et begejstret publikum, der sang og ikke mindst dansede med undervejs.  

Et brag af en afslutning

SommerRock 2021 sluttede – præcis som sidste år – med et brag af et festfyrværkeri, der også blev afslutning på årets Ringsted Natten. Mens Keen on Queen spillede i baggrunden, stimlede folk sammen med ansigtet vendt mod Klosterlunden, hvorfra fyrværkeriet blev skudt af kl. 21.30.  

Flere nyhedsfilm