www.tv-midtsjælland.dk

Generationsskifte i Gyrstinge VVS

07-09-2021

I løbet af det seneste halvandet år har Gyrstinge VVS ikke kunnet fejre en række mærkedage for firmaets ejere og medarbejdere. Det satte coronaen en stopper for.


Men nu tager virksomheden revanche og kalder til fælles fejring af generationsskifte, fødselsdag, jubilæer og beståede svendeprøver.

Gyrstinge VVS kunne 15. november 2019 fejre 70-års-jubilæum og er dermed en af Ringsteds ældste familieejede virksomheder.

Indehaver og direktør Thomas B. Olsen er udnævnt til øverste chef i Gyrstinge VVS efter at have overtaget aktiemajoriteten i virksomheden.

Nu tidligere indehaver Niels Olsen kunne 12. november 2020 fejre sin 70 års-fødselsdag og den 1. marts 2021 sit 45-års-jubilæum som ejer af virksomheden, som han overtog efter sin far, Gunnar Olsen. Niels Olsen vil stadig være at finde i virksomheden på nedsat tid.

Kontorassistent Dorit Martlev kunne den 1. april 2021 fejre sit 35-års-jubilæum i virksomheden.

Patrick Bro-Larsen bestod i vinter sin svendeprøve som vvs- og energispecialist, hvilket han også modtog en guldmedalje for.

Philip Larsen bestod i vinter sin svendeprøve som vvs- og energispecialist med et flot 10-tal.

Gyrstinge VVS har gennemgået en rivende udvikling gennem mere end 70 år, og intet tyder på, at udviklingen stopper. I denne tid har vi virkelig travlt med at installere varmepumper hos mange af vores kunder, som opnår store økonomiske og klimamæssige fordele ved sådanne energiløsninger, siger Thomas B. Olsen, der er tredje generation i virksomheden, hvor et glidende generationsskifte nu er gennemført.

Fredag den 17. september er der åbent hus på Bakkegårdsvej 63, Gyrstinge, 4100 Ringsted: Fra kl 10 til 15 kan forretningsforbindelser og venner af virksomheden ønske den nye chef, fødselaren og jubilarerne tillykke.

Fra kl 14 til 18 er der mulighed for at ønske de to nyuddannede svende tillykke med svendebrevene og de flotte resultater.

Fotos: Gyrstinge VVS kan fejre 70-års-jubilæum samt udnævnelse af Thomas B. Olsen til øverste chef, Niels Olsens 70-års-fødselsdag og 45-års jubilæum som ejer af virksomheden. Kontorassistent Dorit Martlev kan fejre 35-års-jubilæum, og Philip Larsen og Patrick Bro-Larsen kan fejre, at de er udlærte vvs- og energispecialister.

/Pressemeddelelse Added Value

Flere nyhedsfilm