www.tv-midtsjælland.dk

Susanne er Super-Gejst-Spreder 2021

06-04-2021

Hun er det vildeste power-menneske, jeg kender. Hun er ustoppelig. Hun er altid glad og inspirerende. Hun har været et anker til det normale liv under coronaen.”


Sådan lød en af de mange indstillinger, der gjorde, at Susanne Fruergaard Schrøder fra Benløse IF Gymnastik tirsdag eftermiddag fik overrakt prisen som ”Super-Gejst-Spreder 2021”.

I en anden indstilling stod der, at ”Susanne gør en helt særlig, og udover det forventelige, indsats for klubben. Hun brænder for sin sag, både fagligt og personligt. Vi er heldige at have hende”.

Og der er vist ingen, der har mødt Susanne, der ikke har mærket, at hun er en brændende ildsjæl, der med sit enorme engagement gør en kæmpe forskel for både Benløse IF Gymnastik og de kursister, hun har på sine hold.

”Jeg gør bare det, der gør mig glad”

Prisen som årets Super-Gejst-Spreder uddeles af DGI 14 steder i landet. I DGI Midt- og Vestsjælland blev der indgivet 200 indstillinger og 16 af dem var på Susanne Fruergaard Schrøder. Med suverænt flest stemmer i landsdelsforeningen, var Susanne en meget værdig prisvinder.

Tirsdag kl. 17.45 blev Susanne overrasket midt i holdtræningen ved Asgårdshallen, hvor bestyrelsesmedlemmer i DGI Midt- og Vestsjælland Sussi Munch og Flemming Nielsen mødte op og overrakte prisen til en overrasket og tydelig rørt Susanne.

Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange Super Gejst Spredere i DGI Midt- og Vestsjælland, og vi er ikke et eneste øjeblik i tvivl om, at med de indstillinger, der er kommet på dig Susanne, der har du så meget fortjent at modtage den her pris” sagde Sussi Munch og fortsatte:

Med de indstillinger, der er kommet, er der ingen tvivl om, at du er en ildsjæl ud over det sædvanlige. Du har formået, i den her tid, hvor alle er pressede, at holde gejsten oppe, og det skal du have den her pris for.”

Med prisen fulgte et gavekort til Intersport på 5.000 kroner.

Jeg gør jo bare det, der gør mig glad” var Susannes kommentar.

Det gør helt sikkert også Benløse IF Gymnastik og Susannes deltagere glade.

Vi kan mærke, at alle dem, der kommer til CrossGym og Step er meget glade for Susanne” sagde formand for gymnastikafdelingen i Benløse IF, Elna Sørensen.

TV-Midtsjælland ønsker Susanne et KÆMPE stort tillykke med den flotte og velfortjente pris.

Se uddrag af DGI's pressemeddelelse under filmen.


Fra DGI’s pressemeddelelse

Susanne Fruergaard Schrøder fra Benløse IF Gymnastik har vundet ”Super-Gejst-Spreder-Prisen” i DGI Midt- og Vestsjælland. Og at dømme ud fra indstillingerne er man ikke i tvivl om, at der her et menneske, der har gjort en ekstraordinær indsats for at sprede gejst under coronaen.

I regn og slud skal crossgym ud
Susanne Fruergaard Schrøder er instruktør på crossgym-hold og stephold. Her har hun med stålsat vilje navigeret i de skiftende retningslinjer. Det betyder, at hun har lavet onlinetræning. Hun har flyttet indendørstræningen udendørs og i perioder med 16-18 hold pr. uge af 25 minutters varighed med fire personer på hvert hold på grund af forsamlingsloftet – vel at mærke i det danske vintervejr.

”Hun har hele tiden sørget for at holde gang i holdene ved at dele dem op i flere grupper, sende 30 dages programmer ud til hjemmetræning, onlinetræning på Zoom og her efter jul har det stået på udendørstræning i kulde og sne med begejstrede deltagere. Det har været piv-koldt så mottoet er - I REGN OG SLUD SKAL GROSSGYM UD” siger Elna Sørensen, der er afdelingsformand for Benløse Gymnastik og fortsætter:

”Hun har en fantastisk energi og er et super aktiv for vores afdeling. Hun står også for at afholde aktiviteter med indsamlinger til Kræftens bekæmpelse og Hjerteforeningen. Hun arrangerer også MaratonGross et par gange i sæsonens løb, her går overskydende beløb i afdelingens kasse”.

Frivillige sikrer fællesskabet
Super-Gejst-Spreder-Prisen er delt ud i DGI’s 14 landsdele, og der har været knap 1.000 indstillinger i alt. I DGI Midt- og Vestsjælland, der geografisk dækker idrætsforeninger fra Brøndby i øst til Kalundborg i vest kom der 200 indstillinger til kandidater, der har gjort en ekstraordinær indsats for at skrue op for begejstringen under coronakrisen.

”Under coronakrisen har frivillige ledere, trænere og instruktører kæmpet en ihærdig kamp for at holde fast i fællesskabet i idrætsforeningerne. I perioder uden at kunne mødes fysisk, med skiftende restriktioner og svære vilkår. Vi har oplevet, hvor meget vi har brug for fællesskaberne i en tid, hvor vi har måtte undvære dem. De frivillige fortjener et kæmpe skulderklap for ikke at give op. At vi i dag kan give det til en som Susanne Fruergaard Schrøder er ekstra dejligt”, siger Sussi Munch, der er bestyrelsesmedlem i DGI Midt- og Vestsjælland om den indsats, der ydes i foreningsdanmark.

Om Super-Gejst-Spreder-Prisen
DGI og INTERSPORT er gået sammen for at sige tak til alle de frivillige i landets idrætsforeninger, der har ydet en ekstra indsats under corona. Til stor glæde for alle os, der elsker idræt og fællesskab under navnet: Tak, fordi du tager en for holdet.

Se mere på www.dgi.dk/enforholdet

Hyldesten har mange former – den mest synlige er Super-Gejst-Spreder-Prisen. En pris, der deles ud i DGI Midt- og Vestsjælland og 12 andre landsdele i DGI. Prisen gives til en frivillig, eller en gruppe af frivillige, der har gjort en særlig stor indsats i sin forening for at holde gejsten oppe i den hårde tid med corona. Det synlige bevis på prisen er en pokal og et gavekort på 5.000 kroner til INTERSPORT.

Flere nyhedsfilm