www.tv-midtsjælland.dk

80´er syng dansk aften med THE FORMÆND

28-03-2021

Sejergaardsskolen i Tølløse har mange års tradition for at fejre den danske musik ifm. KODAs ”Spil Dansk Uge” i uge 44.


I år er ingen undtagelse, og skolen melder allerede nu ud med nedenstående arrangement, der også fremgår af billetsalgslinket: https://billetto.dk/e/80-er-syng-dansk-aften-med-the-formaend-billetter-516527

Hvem kan ikke skråle med på "All my love", "Vågner i natten", "Mr. Swing King", "Indianer", "Jeg vil la' lyset brænde" og alle de andre fede, danske 80'er-hits!

Årets Spil Dansk-koncert 2021 på Sejergaardsskolen bliver intet mindre end et BRAG af en hyldest til alle de fedeste, danske 80’er-kunstnere som Dodo & The Dodos, Sanne, Tøsedrengene, TV-2, Gnags, Malurt og Ray Dee Ohh - ja, vi kunne blive ved!!

Hele 2 timers hygge og glad ”syng-dansk-aften" med bandet "The Formænd", der er i flere år har været fast bestanddel ved Sejergaardsskolens Spil Dansk-koncerter.

"The Formænd" består af: Eva Hede (sang), Steen Bjerregaard Christiansen (keys og sang), Holger Beck (guitar og sang), Anders Larsen (guitar), Peter Andersen (bas) og Christoffer Beck (trommer) Se mere om "The Formænd" her: https://www.facebook.com/485912761753217/videos/450679339577636

Programmet for aftenen:

Kl. 18.00: Dørene åbnes, og det er muligt at hygge sig med lidt at spise og drikke (luksus-sandwich + sodavand kan købes på forhånd sammen med billetten). Der er desuden salg af kaffe, kage, vand/sodavand m.m.

Kl. 19.00: "The Formænd", 1. sæt

Kl. 20.00: Pause, hvor caféen er åben

Kl. 20.15: "The Formænd", 2. sæt

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal (med indkørsel fra Møllevej). Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade)

BEMÆRK, at der er unummererede siddepladser - og at der ikke kan købes alkoholiske drikke.

Koncerten er en del af KODAs landsdækkende "Spil Dansk Uge".

Der er mange frivillige fra Tølløse og omegn i aktivitet ifm. disse store koncerter på Sejergaardsskolen: billetkontrollører, oppyntere, vagter og førstehjælpere, støtteforeningens café-personale m.m. Koncerterne bliver altid TOTALT udsolgt, hvilket vil sige 750 tilskuere i Sejergaardsskolens Hal, så det forventes også i år. Der er en fast tradition for, at mange lokale sponsorer bakker op om koncerterne og derved sikrer, at billetprisen altid holder sig på kun 99,- kr. for voksne og 49,- kr. for børn. For tiden opfordres lokale firmaer og privatpersoner derfor til at spytte i den slunkne koncertkasse, der sidste år fik et underskud på ærgerlige 50.000,- kr. pga. tilskuerrestriktioner og øgede udgifter til lokale- og sceneleje.

Billetterne til "80'er-syng-dansk-aften med THE FORMÆND" på Sejergaardsskolen i Tølløse er sat til salg på Billetto.dk

Flere nyhedsfilm