www.tv-midtsjælland.dk

’En by for alle’ fotokonkurrence

26-03-2021

For 6. år i træk afholder Dansk Arkitektur Center den landsdækkende fotokonkurrence Fang din by, hvor alle fotoglade danskere kan deltage. I år er temaet ”En by for alle”. Fotokonkurrencen løber fra den 13. marts til 13. maj.


De udvalgte vinderfotos udstilles fra d. 18. juni på Ringsted Biblioteks kunstskærme og Bryghuspladsen i København - og der er flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen.

Ringsted er en by for alle

Fang din by er en fotokonkurrence, hvor du kan vise os din by, som du ser den. Sammen med fotografer og fotonørder fra hele landet, er du med til at vise, hvordan arkitekturen danner ramme for det liv, vi lever.

Under temaet ’En by for alle’ skal fotoentusiaster fange byens rumlighed i stor fotokonkurrence, når Dansk Arkitektur Center for 6. år i træk inviterer til Fang din by. De 55 bedste fotografier bliver udstillet for offentligheden på Bryghuspladsen ved Dansk Arkitektur Center til sommer, og som noget helt nyt i år også på fem udvalgte biblioteker fordelt over hele landet – og her er Ringsted Bibliotek udvalgt.

Fra d. 18. juni - 7. oktober kan du på Ringsted Bibliotek se udstillingen af udvalgte vinderfotos på bibliotekets kunstskærme. Udstillingen vises også på Bryghuspladsen foran Dansk Arkitektur Center og bibliotekerne: Aarhus DOKK1, Sønderborg, Aalborg og Faaborg.

Ringsted Bibliotek og Dansk Arkitektur Center opfordrer alle – uanset hvor du bor og hvem du er – til at deltage i konkurrencen. På Ringsted Bibliotek glæder vi os til at se din fortolkning af temaet ”en by for alle”.

For mere information om konkurrencebetingelser, præmier og jurymedlemmer besøg www.dac.dk/udstillinger/fang-din-by-2021

Sådan deltager du

Fotokonkurrencen ”Fang din by – En by for alle” kører på Instagram fra den 13. marts til 13. maj med #DACFangdinby2021. Du kan også indsende dit foto pr. mail til fangdinby@dac.dk – mærk din mail ”Fang din by 2021 – hovedkonkurrence”.

De udvalgte vinderfotos udstilles fra d. 18. juni på Bryghuspladsen i København og på fem udvalgte biblioteker. På Ringsted Bibliotek udstilles udvalgte fotos og de tre vinderfotos på bibliotekets kunstskærme - og der er flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen. 

Læs mere om `Fang din by´ fotokonkurrencen på dac.dk/fangdinby

/Pressemeddelelse Ringsted Bibliotek

Flere nyhedsfilm