www.tv-midtsjælland.dk

Populær børnetøjsbutik åbnet i Ringsted Outlet

12-03-2021

Fredag kl. 10.00 kunne de første kunder træde op på den røde løber og ind i den helt nye børnetøjsbutik Name It i Ringsted Outlet.


Der er ingen tvivl om, at åbningen af Name It i Ringsted Outlet har vakt begejstring. Allerede før butikken åbnede kl. 10.00, var der lang kø ude foran, og køen fortsatte det meste af dagen – med behørig afstand til hinanden naturligvis.

I butikken var der styr på, at der max var 11 kunder ad gangen. Alle der kom ind i butikken fik udleveret en afsprittet kurv, som blev afleveret igen, inden de forlod butikken.

Et kendt ansigt

Name It Ringsteds butikschef, Malene Sanderhoff, er for mange et kendt ansigt. I næsten 12 år var Malene i sin mor Lone Jørgensens butik Byens Specialiteter & Gaver i Tinggade.

Malene har været i butik i 25 år. Hun var i lære i en Intersport, og har blandt andet været butikschef i BR.

Det er da lige dig

Det gik meget stærkt fra jeg var til samtale, til jeg fik jobbet” fortæller butikschef Malene om sin ansættelse som butikschef i Name It Ringsted.

Det er da lige dig” har mange sagt til Malene, da de hørte, at hun havde fået job hos Name It Ringsted. Malene er selv mor til 5, og ved derfor en hel del om både børn og børnetøj.

Ud over Malene selv, så er der Emilie, som er salgsassistent og desuden nogle teampiger over 18 år og nogle ungarbejdere under 18 år. I alt regner Malene med, at de bliver et team på 12 personer i butikken.

Fra nyfødt til 12 år

Tøjet hos Name It er kollektioner, som består af tidssvarende styles til overkommelige priser. Tøjet er altid lavet med udgangspunkt i den voksne modeverden, således at det er muligt at skabe individuelle looks på baggrund af de seneste trends.

Butikken har tøj, der dækker børns behov fra nyfødte til 12-års alderen.

NAME IT BABY 0-1 år
Alt hvad baby behøver, når verden skal undersøges. NAME IT har fokus på at designe babytøj, der aldrig går på kompromis med komfort, sikkerhed og kvalitet. Tøjet afspejler de seneste trends med fokus på babyers behov i alderen 0 til 1 år.

NAME IT MINI 1-5 år
Alt hvad de små skal bruge, når de skal på opdagelse i den store verden. Moderigtigt børnetøj der ikke går på kompromis, når det gælder komfort, kvalitet og pasform.

NAME IT KIDS 5-12 år
Børnemode til enhver lejlighed skabt med udgangspunkt i ønsket om at fusionere modetrends med nysgerrige og aktive børns behov. Tøjet henvender sig til livsglade børn i alderen 5-12 år, der ønsker at gøre mode til en del af deres leg.

Flere nyhedsfilm