www.tv-midtsjælland.dk

Masser af tilbud fra biblioteket

06-03-2021

Ringsted Bibliotek har åbent mandage og torsdage kl. 11-17, hvor du kan aflevere og afhente reserverede materialer – og du kan også prøve lykken med en lykkepose af læseoplevelser.


Bibliotekets digitale tilbud
De fysiske muligheder for at bruge Ringsted Bibliotek er begrænsede på grund af coronarestriktioner, men biblioteket har adskillige digitale tilbud. På Filmstriben.dk kan du streame film og på eReolen.dk kan du lytte til bøger eller læse dem online. Du kan også bruge bibliotekets hjemmeside ringstedbib.dk til at reservere fysiske bøger, men hvorfor ikke hente bibliotekets app og på den måde få hele samlingen med i lommen? Appen hedder ”Biblioteket”, og den kan du hente der hvor du normalt henter dine apps.

Æseløre og Lililib

Hvis du vil lytte til en spændende podcast om bøger, så kan du lytte til ”Æseløre”, som du finder, hvor du normalt henter dine podcasts – eller du kan finde de første fem afsnit på Ringstedbib.dk. Er du til brætspil eller mangler du inspiration til små spændende hjemmeprojekter, så kan du finde det på Lililib.dk, hvor de mindste børn også kan få læst sjove historier op.

Overraskende læseoplevelser
Som noget helt nyt kan du også hente lykkeposer med fysiske bøger. Hver lykkepose indeholder tre forskellige bøger inden for en af tre kategorier: almindelige romaner, krimi / spænding eller biografier. Lykkeposerne er for voksne læsere, og du kan hente dem i bibliotekets åbningstid, som er mandag og torsdag kl. 11-17.

Du får ikke tilskrevet gebyr i perioden med begrænset åbningstid. Derfor opfordrer biblioteket til at du venter med at aflevere dine materialer til biblioteket åbner rigtig igen.

Vær opmærksom på at du ikke skal komme på biblioteket før du har fået besked om, at dine reserverede materialer er klar til afhentning. Ringsted Biblioteks bogbus og MoBibben er stadig lukket.

/Pressemeddelelse Ringsted Bibliotek

Flere nyhedsfilm