www.tv-midtsjælland.dk

Onlinekoncert med Tine Mynster

06-03-2021

Ringsted Bibliotek inviterer til onlinekoncert med Tine Mynster, der opfører ”Balder og hele farveladen”, en musikalsk forestilling for de mindste børn fra 1 år. Du kan se koncerten på bibliotekets facebookside lørdag den 13. marts kl. 10-00-10.35.


Farver og ærteposer
”Balder og hele farveladen” er en musikalsk forestilling om Balder og hans kulørte familie. I samarbejde med Gunvor Bjerre har Tine Mynster lavet et musikalsk univers, hvor den lille, populære ærtepose Balder er i centrum. Med udgangspunkt i Balder-sangen, der er kendt og elsket af mange børn og voksne i hele landet, er der helt nye sange med samme enkelhed i både tekst og melodi.

”Balder og hele farveladen” er en koncert hvor du bevæger dig og er aktiv, og hvor musik og sang kombineres med enkle bevægelser, ligesom der sættes fokus på de forskellige farver ærteposerne har.

Du kan se hele koncerten online via Ringsted Biblioteks facebookside. Det koster ikke noget at se med og du kan sagtens deltage i koncerten selvom I ikke har en ærtepose.

Sådan oplever du koncerten
Koncerten med Tine Mynster sendes live på Ringsted Biblioteks facebookside lørdag den 13. marts kl. 10.00-10.35. For at se med skal du bare gå ind på bibliotekets facebookside. Her kommer koncerten til at ligge øverst under hele udsendelsen.

/Pressemeddelelse Ringsted Bibliotek

Flere nyhedsfilm