www.tv-midtsjælland.dk

Click & collect hos Mødrehjælpen

19-01-2021

Efterhånden som corona situationen trækker ud, med deraf følgende nedlukning, får vi flere og flere henvendelser fra kunder som gerne vil købe fra vores butik, pga. den høje kvalitet og de lave priser.


Det skriver Mødrehjælpen Ringsted Lokalforening på deres Facebookside her, og fortsætter:


Det er vi selvfølgelig glade for, men svært at imødekomme netop pga. nedlukning. Vi har derfor valgt at indføre click og collect, hvor det vi sælger er udstillet i vinduerne med synlig pris og individuelt varenr. Billeder af hvad der er til salg i vinduerne, vil jævnligt blive lagt op her på siden.

Man vælger det man vil købe fra vinduerne, sender en sms til tlf. nr. 42927118 og skriver nr. på den vare man vil købe. Herefter afventer man tilbagemelding om, at den valgte vare er reserveret via sms besked:

Du har reserveret flg. varenr., hvorefter du betaler via vores mobilpay nr. 376590, samt skriver varenr. du har betalt for i beskedfeltet, så der er betalt inden afhentning. Bemærk at de frivillige KUN kan se sms beskeder i de tidsrum hvor der er frivillige til stede i butikken.

Afhentning kan først ske efter man har betalt varen, i forbindelse med de 2 åbningstider hvor man kan indlevere donationer, som er hver mandag kl. 10 - 13 og onsdag kl. 13 - 16.

Flere nyhedsfilm