www.tv-midtsjælland.dk

Arbejdernes Landsbank er danskernes foretrukne bank for 12. år i træk

17-01-2021

Arbejdernes Landsbank er for 12. år i træk kåret som ”danskernes foretrukne bank” i Voxmeters store, årlige bankundersøgelse, der bygger på svar fra 62.000 danskere, som har besvaret spørgsmål om rådgivning, produkter, services, kundeinformation, ledelse, image og markedsføring.


”Det er fuldstændig fantastisk, at vi i 2020 kunne fastholde vores position som ”danskernes foretrukne bank” nu for 12. år i træk! Vi vil selvfølgelig fortsætte med at gå efter flere og mere tilfredse kunder i 2021,” siger Helle Bang, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Ringsted.

Kompetent rådgivning scorer højt

Ifølge undersøgelsen er det særligt inden for kompetent rådgivning, seriøs behandling, troværdighed og tillid til ledelsen, at de danske bankkunder giver høje karakterer til Arbejdernes Landsbank.

”Vi er meget stolte over de flotte tilbagemeldinger, som giver os stor lyst til at blive ved med at gøre kunderne tilfredse. Det gør vi ved at navigere efter sunde værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed. Vi rådgiver til kundens bedste - ikke bankens – og det kvitterer kunderne for,” siger Helle Bang.

Flere bolighandler og grønne billån

2020 var et meget anderledes år - også i Arbejdernes Landsbank i Ringsted. Filialen gennemførte markant flere onlinemøder med kunderne pga. de begrænsede muligheder for at mødes ansigt-til-ansigt i filialen. Banken oplevede også stor kundetilgang og voksede på landsplan med over 14.000 flere privatkunder i 2020.

Kunderne har også gennemført flere bolighandler end de foregående år, og så har de grønne billån været i høj kurs:

"Vi har nogle af markedets billigste boliglån, og vi kan reagere hurtigt, når situationen kræver det. Og så har de "grønne billån" været voldsomt eftertragtede i år. Jeg vil skyde på, at ca. 5 ud af 10 billån i 2020 har været grønne billån, som har en lavere rente og kan bruges til finansiering af elbiler og plug-in-hybrid biler,” fortæller filialdirektøren.

Fakta om undersøgelsen fra Voxmeter

  • CEM Bank Intelligence fra Voxmeter er Danmarks største og mest dybdegående bankkundeundersøgelse.
  • Undersøgelsen er gennemført blandt ca. 62.000 tilfældigt udvalgte kunder i de 20 største banker i Danmark.
  • Det er 12. år i træk, at Arbejdernes Landsbank scorer højest i undersøgelsen. 
  • Kåringen sker på baggrund af CEM-scoren, som beregnes efter alle de berøringsområder, kunderne har med bankerne, fx rådgivning, produkter, services, kundeinformation, ledelse, image og markedsføring.  
  • Arbejdernes Landsbank fik i 2020 en samlet CEM-score på 7.525, hvilket er 261 point foran nærmeste konkurrent Ringkjøbing Landbobank. Den maksimale score er 11.000.

/Pressemeddelelse Arbejdernes Landsbank

Flere nyhedsfilm