www.tv-midtsjælland.dk

Falcks testcenter holder lukket nytårsnat

30-12-2020

Falcks testcenter i Ringsted Kongrescenter holder lukket natten mellem 31/12 og 1/1 og fortsætter derefter med døgnåbent.


Falcks testcenter i Ringsted Kongrescenter, hvor man kan få lavet antigen-tests Covid-19 - den såkaldte lyntest, holder døgnåbent så langt ind i januar, som kongrescentret er lukket for kulturarrangementer.

Dog skal man være opmærksom på, at testcentret holder lukket fra den 31/12 kl. 14.00 til den 1/1 kl. 12.00. Men herefter kan man igen få foretaget en 'lyntest' uden forudgående tidsbestilling eller henvisning fra egen læge.
 

Om Falcks antigentests

Vi anvender den CE-mærkede SARS-CoV-2 antigen test fra Roche. Testen er en antigen-test, der foretages ved næsepodning. Testen viser, om man har coronasmitte i kroppen her og nu. Vi gør opmærksom på, at en antigen-test er en anden type test end den PCR-test, der benyttes i Testcenter Danmarks tilbud, og der er forskel på de to testtypers nøjagtighed, afhængig af hvor man er i smitte- eller sygdomsforløbet. Læs mere nederst på hjemmesiden. Testmuligheden er et supplement til de offentlige testtilbud. Falcks tilbud bidrager til, at flere testes, og at ventetiden på testsvar bliver kortere for brugerne. Du behøver som privatperson ikke bestille tid til testen eller vente på at få en lægehenvisning. Du kan blot møde op på ét af vores testcentre. Find mere info herunder.

Testresultaterne indrapporteres til Styrelsen for Patientsikkerhed, så de kan indgå i myndighedernes monitorering af smitteudbredelsen i Danmark.

 

Flere nyhedsfilm