www.tv-midtsjælland.dk

VinterRock på Garnisonen

05-12-2020

Fredag aften afholdt Club Hot Circle sin anden VinterRock-koncert på Garnisonen.


Det var en ellers udsolgt koncert, der få dage før afholdelsen blev ramt af corona. Et af aftenens tre band, Sticky Fingers, måtte melde afbud, da deres trommeslager var testet positiv for Covid-19.

Heldigvis skal der mere til at slå de 'gamle' rockmusikerer i Club Hot Circle ud, så de fandt hurtigt et erstatningsband. Thorbjørn Thorslunds Orkester trådte til, så de 80 gæster, der havde købt billet til den udsolgte koncert, kunne få fuld valuta for pengene.

Aftenen startede med The Sing Alongs, som spillede et bredt udvalg af musik, lige fra Dolly Partons Jolene til Eagle-Eye Cherrys Save Tonight, men mest af alt en del skøn Kim Larsen-musik.

Derefter gik turen til aftenens 'nye drenge i klassen' - Thorbjørn Thorslunds Orkester. Bandet spiller dansk musik af egen produktion. Der var både stille, lidt tænksomme sange og noget mere rocket, men hovedsageligt musik i genren pop'n'blues. De leverede en dejlig klang, nogle sange med tekster, der henviste til Thorbjørn Thorslunds eget univers, og sangene var suppleret med anekdoter om teksterne.

Aftenens sidste band var det velkendte Steamrollers, der altid får skabt en fantastisk stemning og velklang. 

Næste VinterRock-koncert afholdes den 29. januar og her er det Songs2U, Straight Forward og Scouts, der leverer musikken fra scenen på Garnisonen.

Billetter til koncerten kan købes for meget rimelige 60 kroner via Facebookbegivenheden her.

Flere nyhedsfilm