www.tv-midtsjælland.dk

Kaffekometen i Sct. Hansgade serverer gourmetkaffe

26-11-2020

Dennis Lydom brygger gourmetkaffe hver fredag fra kl. 12 – 17  i Sct. Hansgade fra sin lille rullende kaffebod.


Mange i Ringsted kender nok Dennis Lydom fra hans koncerter og foredrag, hvor han fortæller historien om The Man In Black – Johnny Cash. Ligesom de fleste andre kunstnere, er Dennis’ muligheder for at komme ud og optræde begrænsede pga. corona-situationen.

Ventetiden, indtil vi igen får noget, der minder om normale tilstande, skal jo gå med noget, og for Dennis’ vedkommende går tiden blandt andet med at sælge gourmetkaffe fra sin rullende kaffebar Kaffekometen.

Manglede en god kop gourmetkaffe

Hver fredag kan man købe meget lækker kaffe fra den lille sorte tuk-tuk, som altid står foran Tattoos by Larsen i Sct. Hansgade ved Lilletorv.

”Jeg manglede en kop kaffe, der virkelig smager af kaffe. Jeg har savnet gourmetkaffe” fortæller Dennis om grunden til, at han har brygget kaffe fra Kaffekometen siden starten af november måned.

Det er ikke meningen, at Dennis vil leve af Kaffekometen, for planen er at skulle ud og optræde igen, men det er ikke helt umuligt, at tuk-tuk’en kommer til at stå på Lilletorv mere end blot om fredagen.

Ud over kaffe som Caffe Latte, Cappuccino, Cortado, Espresso eller Americano, kan man også købe varm kakao, te og chai latte. Hvis man er ’sulten for sjov’, kan man også købe en dejlig cookie. Som alternativer til mælk kan man vælge havre- eller ærtedrik.

Økologisk Espresso

Kaffen er brygget af håndristet kaffe fra Kaffeværkstedet i Bjæverskov. Den økologiske espresso består af 100% økologisk højlands arabica. Den er fyldig, rund og cremet og har noter af nødder, vanilje og chokolade.

Kakaoen er også fra Kaffeværkstedet.

Kig forbi Kaffekometen i morgen, fredag, hvis du har lyst til en virkelig god kop kaffe.

Flere nyhedsfilm