www.tv-midtsjælland.dk

Borgermøde om udbygning af plejeboligkapaciteten i Ringsted Kommune

25-11-2020

Ringsted Kommune inviterer til borgermøde om udbygning af plejeboligkapaciteten i Ringsted Kommune torsdag den 3. december 2020 kl. 17-19 i Ringsted Kongrescenter


Danskerne lever længere og blandt andet derfor stiger antallet af ældre. Selvom mange også er friske og aktive længere, betyder en højere levealder, at flere får brug for at flytte i en plejebolig.

Derfor forventer Ringsted Kommune, at der skal bygges flere plejeboliger frem mod 2040.

Kommunen ønsker at få input til fremtidens plejeboliger fra fremtidens beboere, nuværende pårørende og alle andre der har gode ideer og tanker om:

  • Hvad et plejehjem skal indeholde
  • Hvilke krav der skal stilles til boligerne
  • Skal plejeboliger bygges samme med fx ungdomsboliger eller familieboliger
  • Hvor boligerne skal være placeret
  • Skal der være særlige plejeafdelinger til særlige grupper, fx svagtseende, overvægtige eller personer med demenssygdom
  • Hvor mange plejeboliger der bliver behov for

Derfor inviteres du til borgermøde om fremtidens plejeboliger i Ringsted Kommune. Du kan enten deltage ved at møde frem i Kongrescenteret eller hjemmefra via streaming og en app.

Hvis du vil være med i Kongrescenteret, skal du melde dig til på ssc@ringsted.dk senest søndag den 29. november 2020, så vi kan sikre de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19.

Hvis du hellere vil være med hjemmefra, kan du finde en vejledning, links og koder på kommunens hjemmeside www.ringsted.dk under nyheder.

COWI har udarbejdet rapporten ”Fremtidigt Plejeboligbehov i Ringsted Kommune”, som vil danne grundlag for dele af dialogen til borgermødet. Du kan finde den på Ringsted Kommunes hjemmeside her.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm