www.tv-midtsjælland.dk

Queen Machine i topform

23-11-2020

Sangen The Show Must Go On blev udgivet i oktober 1991, 6 uger før Freddie Mercury døde. Den bliver af nogle betegnet som hans farvelbrev, og den afspejler til dels hans holdning til livet. Freddie Mercury har aldrig præsenteret sangen live.


Det har forsanger Bjarke Baisner til gengæld - senest da han med bandet Queen Machine gik på scenen i Ringsted Kongrescenter to gange lørdag og en gang søndag. The Show Must Go On var bandets åbningsnummer, og det blev spillet lige efter, at de spillede et uddrag af Mette Frederiksens tale fra 11. marts.

”Det, jeg vil sige her i aften, vil få store konsekvenser for alle danskere.
Corona-virus spreder sig ekstremt hurtigt.  
Alle indendørs kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud lukker nu.”

Queen Machine havde planlagt en tour i foråret 2020, og de var derfor et af de bands, der bare kunne se til, mens koncert efter koncert blev aflyst.

The show must go on. Nu er vi her, og I er her, og det er det vigtigste. Selvom der er restriktioner om, at I skal sidde ned, I ikke må synge med og alle de der ting, så er det det, vi har nu” sagde Bjarke Baisner, og så fyrede bandet den ellers af.

Et band i topform

Publikum måtte jo desværre ikke synge med på de skønne I Want To Break Free og Radio Ga Ga i den poppede ende af repertoiret eller de kæmpe hits Bohemian Rhapsody og We Are The Champions. Til gengæld måtte de klappe med på den ikoniske måde til We Will Rock You, og det var også tilladt at få såkaldte goosebumps, da Bjarke Baisners fantastiske stemme fyldte kongrescentret med Love of My Life.

Selvom der har stået 11 koncerter på programmet de sidste 15 dage, var det et band i topform, og energien blandt de fem bandmedlemmer var lige høj til første som sidste koncert.

Publikum var også i topform, og havde tydeligvis glædet sig til at få endnu en fantastisk koncertoplevelse med Queen Machine.

Kopi eller original

Queen Machine blev etableret i 2008, og deres udvikling har været enorm.

Bandet, der ofte er blevet hyldet som et af de bedste tribute-bands i Europa, startede med at spille på små scener, men publikum fandt hurtigt ud af, at de virkelig kunne noget særligt. I takt med at publikum begejstredes over tribute-bandet, steg størrelsen på scenerne, og de har spillet et hav af koncerter i ind- og udland.

Når man oplever Queen Machines koncerter, og aldrig har oplevet Queen live, så kan man faktisk godt glemme, at Queen Machine ikke er originalerne. De gør det fantastisk – hver gang!

Flere nyhedsfilm