www.tv-midtsjælland.dk

Danmarks største lysfestival er åbnet i Ringsted

21-11-2020

Det er umuligt ikke at lade magien tage over, når man går rundt i de forskellige 'rum' på Danmarks første og største rigtige lysfestival.


Fredag åbnede Lumierer  Enchanted Winter Forest og interessen for den magiske lysfestival er enorm. 1500 solgte billetter alene den første dag. Og det lader til, at publikum er begejstrede. Men det er også svært at være andet.

På den 1,3 km lange rute, der ligger i Lystanlægget i Ringsted, er der hele tiden noget nyt at kigge på. Der er interaktive zoner, hvor man selv kan påvirke lyset. Nogle steder leges med lyset kombineret med vandet i de små søer i Anlægget, og andre steder kan man se en magisk have, hvor træerne skifter farve konstant. Man møder kæmpe elge, enorme bamser, vandfald og meget andet. Alt sammen i et lysinferno, der skaber en helt unik stemning, og sanserne kommer virkelig på overarbejde.

 

Der er en enorm interesse for den magiske lysfestival, og samtlige lørdage i åbningsperioden, der løber frem til og med 23. december, er der udsolgt. Så har man lyst til at opleve den fantastiske lysfestival, så bliver det ikke på en lørdag!

 

På trods af det store antal solgte billetter, er der ikke trængsel på det store udendørs område. Der er god plads og turen rundt er ensrettet, således at man ikke møder en masse modgående undervejs. En række spisesteder sørger for, at man kan få noget mad i maver og hvis man bare har lyst til noget varmt at drikke det, så kan det sagtens lade sig gøre.

TV-Midtsjælland var forbi fredag aften. Nyd filmen og billederne fra turen rundt men husk, at oplevelsen er helt anderledes i virkeligheden.

God fornøjelse!

 

Flere nyhedsfilm