www.tv-midtsjælland.dk

Kom til åbent telt om planerne for Roskildevej

20-10-2020

Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning skal i gang med at skybrudssikre boliger langs Roskildevej, lave separatkloakering og trafiksanere vejen. Onsdag den 28. oktober kl. 14.00-18.00 inviteres naboer og andre interesserede til åbent telt for at høre mere om planerne.


Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning er fælles om et projekt på Roskildevej, hvor der blandt andet skal separatkloakeres, laves skybrudssikring og trafiksaneres, så hastigheden sættes ned og vejen gøres grønnere.

Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning inviterer til åbent telt, hvor naboer og andre interesserede kan høre mere om planerne.

Åbent telt onsdag den 28. oktober kl. 14.00-18.00 på Kobbervej 5 i Benløse.

Til åbent telt har du mulighed for at tale med fagpersoner inden for trafik, separatkloakering, klimatilpasning og landskabsarkitektur.

Åbent telt gennemføres med overholdelse af sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og på mødet vil der være krav om mundbind eller visir. Der vil være sprit på bordene i teltet. Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning henstiller til, at de fremmødte følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer med hensyn til afstand mv.

Kan gå i jorden i sommeren 2021

Projektet dækker Roskildevej fra Holbækvej og til Præstevej. Ifølge den foreløbige tidsplan regner Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning med at tage de første spadestik til projektet i sommeren 2021. 

”Vi kan ikke samles, som vi normalt gør i denne tid, og derfor holder vi et åbent telt, hvor naboer og andre interesserede kan høre mere om de foreløbige planer for, hvordan Roskildevej vil se ud i fremtiden. Jeg håber, at naboerne vil benytte muligheden for at få en snak med os og få mere information om projektet,” siger Klaus Møller Bjerregaard, trafikingeniør i Ringsted Kommune.

Projektet skal efter borgermødet detailprojekteres og sendes i udbud.

Du kan også følge med i projektet på Ringsted Kommunes hjemmeside www.ringsted.dk/roskildevej.

/Pressemeddelelse Ringsted Kommune

Flere nyhedsfilm