www.tv-midtsjælland.dk

Ændrede forbrugsmønstre sætter gang i nyt tiltag hos Expert og Punkt1

20-10-2020

Siden covid-19 lagde landet ned, har danskernes forbrugsmønstre ændret sig. Også lokalt har man oplevet en markant ændring i forbrugsvaner, og hos Expert og Punkt1 har dette i kombination med udbetalingen af de indefrosne feriepenge sat gang i en ”takeoff-kampagne” med et nyt tiltag, der på tryg vis lader danskerne få glæde af feriepengene længere end en feries tid.


Hos de to kæder ser man det ændrede forbrug i tre faser. Ved nedlukningen i marts blev det nødvendigt for mange at opgradere hjemmekontoret markant grundet mere hjemmearbejde – og hjemmets hvidevarer og køkkensager også som følge af, at man var meget mere hjemme og dermed både tilberedte og indtog alle dagens måltider i hjemmet. Siden fulgte sommeren med et minimum af rejseaktivitet, hvilket gjorde, at mange opgraderede hjemmets hyggeområder både inde og ude.

Både elektronik, hvidevarer og små-el er blevet opgraderet mange steder grundet den ændrede adfærd herhjemme. Nu, hvor vi går ind i vinterhalvåret, ser vi en tredje fase, hvor mange har fået udbetalt deres feriepenge, men restriktionerne er her stadig. Vi ved, at der skal hygges hjemme, og vi synes, at vores kunder skal have mulighed for trygt at investere feriepengene nu, i vores langvarige forbrugsgoder, og derfor indfører vi udvidet bytteservice til 1. februar 2021, så man også roligt kan investere i julegaverne,” udtaler Henrik Mouritzen.

Budskabet er, at man trygt kan lade glæden ved feriepengene vare længere end 14 dage ved at opgradere hjemmet med både nødvendigheder, der gør hverdagen nemmere og de ting, der gør den sjovere – fx tv, lyd og alle de lækre køkkenapparater, der gør det sjovt at lave en god middag derhjemme.

Og så har vi selvfølgelig fortsat fokus på de servicetiltag, der gør det nemt og trygt at handle hos os,” fortæller Henrik Mouritzen.

Takeoff-kampagnen og udvidet bytteservice er i fuld gang, og er blevet fantastisk godt modtaget af vores kunder slutter Henrik Mouritzen.

/Pressemeddelelse Expert og Punkt1

Flere nyhedsfilm