www.tv-midtsjælland.dk

Ny Malene Birger åbner butik i Ringsted Outlet

04-08-2020

Fredag den 7. august kl. 10 åbner By Malene Birger deres nye 162m2 store outletbutik i Ringsted Outlet. Butikken kommer til at ligge mellem Superdry og Lego Wear.


Inden længe kan outletbyens gæster shoppe løs i de tidløse designs med rene linjer samt de ikoniske Signature Flower accessories, som har været med til at etablere By Malene Birger som et af Danmarks helt store modehuse. ”Det er en kæmpe fornøjelse at kunne byde By Malene Birger velkommen i vores outletby” fortæller Center Manager Jeanette Amdal.

Historien om By Malene Birger startede i København tilbage i 2003, da Malene Birger grundlagde virksomheden med en vision om at skabe tøj til den moderne kvinde, der elsker mode, men først og fremmest værdsætter stil. Kollektionerne består af klassiske og tidløse silhuetter med legende og feminine detaljer, og kan styles alt efter behov – fra en dag på kontoret til en fest om aftenen.

I butikken i Ringsted Outlet kan du finde tidligere kollektioner fra By Malene Birger bl.a. de ikoniske Signature Flower accessories, men også sæsonrelevante styles herunder kjoler, strik, skjorter, bukser og meget mere.

Flere nyhedsfilm