www.tv-midtsjælland.dk

SommerRock - Rocking Ghosts

21-07-2020

SommerRock på Torvet byder på endnu et musikarrangement, nemlig fredag den 31. juli kl. 19 - 21 på Summer Days' scene foran Sct. Bendts Kirke.


Rocking Ghosts historie går helt tilbage til 1962 hvor gruppen blev dannet. De blev ret hurtigt populære – henholdsvis med instrumentalmusik men også sang som gennem alle årene er blevet udført af den legendariske John Andersen. Hvem husker ikke ”Belinda” der lå på hitlisterne i 13 måneder og sangen ”Oh, Oh What A Kiss”.

I midten af 60’erne turnerede Rocking Ghosts meget i Tyskland, Østrig, Italien, Sverige og Finland og der blev også tid til at levere musik til film som ”Jeg en elsker” – ”Min søsters børn” – ”Mig og min lillebror” – ”Pigen fra Egeborg”.

Op igennem tiden har Rocking Ghosts flere gange været opløst men er altid hurtigt efter blevet gendannet, da lysten til at spille musik og optræder altid har været kendetegnende for gruppen.
Efter en opløsning i 1977 blev Jørgen de Mylius i 1983 opfordret til at samle The Rocking Ghosts til en TV-optagelse og de har så fortsat lige siden.

Gruppen har fortsat stor succes og har bookinger 12 måneder frem i tiden med deres optræden over hele landet, som ægte 60'er band med den legendariske Ghost Sound og Club Hot Circle er stolte over at kunne præsentere Rocking Ghosts der, som så mange andre udøvende kunstnere, har været ramt af Corona krisens mange nedlukninger og aflysninger.

Vel mødt til SommerRock 31. juli kl. 19:00. Billetter kan købes på www.popklub.dk

Ud fra de nuværende retningslinjer for udendørs kulturaktiviteter vil der i et afspærre område på plænen foran Sct. Bendts kirke vil man kunne opleve kulturaktiviteter for 460 siddende gæster.

Flere nyhedsfilm