www.tv-midtsjælland.dk

En våd, men god omgang SommerJazz med Chris Tanner

04-07-2020

Efter en lang periode med varme og sol fra en skyfri himmel, så nåede Danmark at få et markant vejrskifte, inden årets første SommerJazz i Ringsted løb ad stablen.


Vi danskere taler ofte om vejret, og det er der ikke noget at sige til, for man ved aldrig rigtig, hvor man har det. Da årets første omgang SommerJazz blev afholdt på Summer Days indhegnede område foran Sct. Bendts Kirke lørdag formiddag, var det ikke med det gode vejrs velsignelse.

En skydækket himmel, konstant regn og blæst var, hvad jazzorkestret Chris Tanner blev budt på, da de fra scenen spillede et mix af swing, blues og New Orleans klassikere.

Vejret havde desværre også indvirkning på antallet af publikummer, og selvom flere og flere stødte til undervejs i koncerten, så nåede antallet aldrig op på den mængde mennesker, man ser til SommerJazz i Ringsted, når solen skinner og fadbamserne rigtig kommer til sin ret. Der blev hentet næsten lige så mange kopper varm kaffe, som plastickrus med skummende gylden fadøl.

Til gengæld var australske Chris Tanner og hans orkester glade for endelig at spille for et rigtigt publikum igen, og de fremmødte nød virkelig den gode jazzmusik. Der blev endda danset undervejs.

Næste lørdag er det Kingo Swing Band med Pernille Schrøder, der slår tonerne an kl. 11.00 på scenen.

Ved RingStedet spillede Straight Forward fra kl. 12, og skabte god stemning med et bredt udvalg af populærmusik.

 

 

Flere nyhedsfilm