www.tv-midtsjælland.dk

Vin-Stysiek holder åbent hele sommeren

04-07-2020

Sommeren i år bliver lidt anderledes for mange - også for Hanne og Svend i Vin-Stysiek. De rejser nemlig ikke ud og besøger de vinbønder, de importerer vine fra, i år.


Heldigvis kender de alle vinbønderne rigtig godt, så de kan sagtens importere de lækre vine alligevel. Og det betyder til gengæld, at butikken holder åbent hele sommeren. Hver torsdag, fredag og lørdag er der åbent hos Vin-Stysiek i Tinggade.

Og lige nu er der kommet vine hjem fra 5 af vinbønderne, så der er lige omkring 3.000 flasker vin på lager.

Italiensk smagekasse

Hvis du skulle have været til Italien i år, men har ændret planerne pga. corona-situationen, så kan du alligevel få en snert af Italien i løbet af sommeren. 

Vin-Stysiek har lavet en smagekasse med 6 italienske vine fra Poggio Primo. Smagekassen indeholder 6 vine - 2 hvide og 4 røde, og der vil være 3 nyheder i blandt.

I juli måned er der speciel pris på disse 6 vine, nemlig 450 kroner.

Iskaffe

Det er populært med iskaffe om sommeren, og for at give kaffen ekstra smag, så kan du købe de lækre sirupper fra Puk's Delikatesser hos Vin-Stysiek. Karamel Sirup og Vanilje Sirup egner sig rigtig godt til iskaffen. 

Man kan også gå over i den mere frugtagtige variant og vælge f.eks. Rabarber Sirup, der egner sig fantastisk til at hælde over en portion skyr, over isen - eller til at blande i salatdressingen.

Kig forbi Vin-Stysiek i Tinggade og lad dig friste af lækre vine, specialøl og skønne specialiteter.

Flere nyhedsfilm