www.tv-midtsjælland.dk

Sille og Palle åbnede årets række af Sommersjov-forestillinger

01-07-2020

Onsdag formiddag blev den første af fem Sommersjov-forestillinger afholdt på plænen foran Sct. Bendts Kirke.


"Det er vores første forestilling i lang tid, så vi har glædet os rigtig meget" sagde Sille og Palle, der fik lov til at åbne Sommersjov anno 2020. Og det var en meget veloplagt duo, der leverede en dejlig musikalsk forestilling.

De mange fremmødte børn, der blandt andet kom fra kommunens daginstitutioner, havde tydeligvis også glædet sig, for de deltog begejstret i forestillingen med sang, dans og fantastisk humør.

Forestillingen foregik fra scenen på det indhegnede område, der i løbet af sommeren danner rammerne om Oplev Ringsteds Summer Days, hvor der - ud over Sommersjov-forestillingerne - blandt også vil være en masse god musik for voksne.

Området og de opstillede bænke overholder myndighedernes foreskrifter, og børn og voksne blev talt, når de gik ind på området, for at sikre, at der ikke var for mange mennesker.

Efter 3½ måned med coronavirus, er det blevet en vane for børnene med god håndhygiejne, og de stak - som den mest naturlige ting i verden - hænderne ind under den stander med håndsprit, der stod ved udgangen.

I næste uge er det Stine Michel og EventyrOrkestret, der underholder kl. 11 på plænen foran Sct. Bendts Kirke til anden del af Summersjov..

Flere nyhedsfilm